PametnoKladjenje
Prognoze
Savršena uvertira za vikend

Juče je bilo izvanredno, nadamo se da ćemo i danas održati korak i učinićemo sve da zadržimo i profit. Budite uz nas!

Juče je bio savršen dan, prvo je prijateljska utakmica u Danskoj donela mnogo golova. Prelaz nije došao, ali je zato 3+ za fantastičnu kvotu od 1,90, a koliko vidimo, neki od vas su išli i korak dalje, na 4+ i 5+. U svakom slučaju, rezultat je bio 4-2 i drago nam je zbog svih.

Prošao je i odličan predlog sa Mastrihtom, odigrali smo da domaćin daje barem dva gola opet za odličnu kvotu, međutim oni su dali čak 4. Čak tri u prvih pola sata, tako da je to baš bio tip bez stresa.

Specijalni dabl je takođe doneo profit, mada ne očekivani, ali opet profit. Hokej je prošao, sa malo stresa, dok je francuski Burg odigrao 0:0, ali smo mi igrali DRAW NO BET pa nam se računa kvota 1 za tu utakmicu. Inače, Burg je promašio penal u 52. minutu.

Ne propustite dva odlična teksta koji će vam sigurno pomoći danas. Objavljeno je pre dva dana, a većina tih timova igra ovog vikenda. Pogledajte obavezno po čemu je Radnički iz Niša jedini u svetu, kao i zašto Roterdam nije baš grad gde timovi vole da idu u goste.

Naravno, ne propustite da redovno pratite našu stranicu na fejsbuku gde uvek možete videti mnogo komentara i dobrih predloga, kako naših, tako i drugih korisnika.

Sajt je malo preopterećen posetom ovih dana, tako da ne zamerite ako radi sporije, naročito danas, radimo na poboljšanju servera, a i takmičenje je već u probnoj fazi.

Tag

Related Posts