PametnoKladjenje
Prognoze
Sampdoria vs Bologna

Sampdoria je na ovom meču sigurno bliža pobedi, a dosta velika kvota nas mami da ovaj meč čak predložimo i za singl utakmicu dana.

Sampdoria vs Bologna
 • Sampdoria je pobedila novopečeni tim Carpi sa velikih 5:2, a nakon toga su odigrali 2:2 sa Naplijem. Sada dočekuju još jednog novog/starog prvoligaša Bolonju na svom stadionu.

  Na prva dva meča Sampdorija je postigla 7 golova i njihov najbolji napadač Eder je takođe igrao i na kvalifikacijama za EURO 2016 što mu je dodatno podiglo samopouzdanje. Može se reći da im odbrana nije jača strana s obzirom da su primili na dve utakmice 4 gola.

  Sa druge strane Bolonja je izgubila oba meča od kad se vatila u Seriju A. U meču protiv Sassuola su izgubili kod kuće primivši gol 4 minuta pre kraja meča iz jedine ozbiljne šanse i šuta koji su imali igrači Sassuola. Ovaj meč će verovatno eksperimentisati sa igračima Destro i Emanuele koji žele da se dokažu.

  Obe ekipe igraju u formaciji 4-3-1-2, tako da sumnjamo da ćemo na ovom meču videti mnogo golova pogotovo ako se Bolonja bude orjentisala na čuvanje svog gola i traženja prilike iz kontra-napada. Prednost svakako dajemo Sampdoriji zbog boljih odbrambenih igrača kao i boljeg plejmejkera, kad se uporede ove dve ekipe. 

 

PK Predlog
 • Sva pažnja će biti usmerena na Roberta Soriana koji je i pored interesovanja Milana i Napolija rešio da ostane u Sampdoriji i pomogne svojoj ekipi u nastavku takmičenja. Takođe Eder je u dobroj formi, koju verujemo želi da nastavi. Sampdorija će morati da obrati pažnju na  Destra i Emanuela i ako ih zaustavi pobeda ne bi smela da se dovede u pitanje.

  Sampdoria je na ovom meču sigurno bliža pobedi, a dosta velika kvota nas mami da ovaj meč čak predložimo i za singl utakmicu dana.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *