PametnoKladjenje
Prognoze
Rumunski “derbi”

Ne propustite večerašnji derbi u Rumuniji, imamo odličan predlog za vas.

Večeras se u Rumuniji igra vrlo interesantna utakmica između Vitorula i Steaue. Zašto je interesantna, pa pre svega jer je napoznatiji rumunski fudbaler Hadži vlasnik Vitorula, ali ima jako bliske veze sa Steauom čiji je bio i trener. Sada je trener Vitorula.

Opšte je poznato da je u sezoni 2012/13 utakmica ovih timova bila najblaže rečeno sumnjiva. Tada su igrali Steaua – Vitorul, a situacija je bila takva da je Vitorul bio u zoni ispadanja pred sam kraj i tri boda su im značila više nego bilo šta jer su u suprotnom ispadali iz lige. Tada je rezultat bio 2-5 u korist Vitorula, naravno. Sada bodovi trebaju Steaui jer žele Ligu Šampiona. Posle toga odigrali su četiri susreta i sva četiri je dobila Steaua. Danas je kvota na Steauu oko 2,50 i vredna je da se obrati pažnja.

Ono što bi svakako trebalo da prođe to je igra “Azijski Hendikep 0”, a kod nas poznatiji kao “Draw NO BET”.  To znači da vam se u slučaju nerešenog ishoda vraća novac. Tu je kvota oko odličnih 1,85 u korist gostiju. Tako da, naša preporuka je da odigrate to, kvota na Steauu je odlična, ali ipak je pobeda riskantna, tako da je 1,85 za AH0 prava mera.

Tag

Related Posts