PametnoKladjenje
Prognoze
Rumunija vs Grčka

PK misli da će ovo biti jako dosadna utakmica sa malo šansi. Obe ekipe igraju tvrd i zatvoren fubal. Ono što je izvesno na ovom meču jeste da će Rumunija ostati ne poražena, ali i da će pokušati da uzme…

Rumunija vs Grčka
 • Grupa F, reprezentacija Rumunije je jedina u ovoj grupi koja je ne poražena na sedam utakmica, sa smao jednim primljenim golom.

  Što se tiče ove grupe, gotovo je isvesno da će Severna Irska, Rumunija i Madjarska biti tri prvoplasirane ekipe. Rumuni su strenutno na drugoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, sa samo bodom zaostatka u odnosu na Severnu Irsku i tri boda prednosti nad Mađarima sa kojima su prošlo kolo u gostima igrali 0:0.

  Rumuni igraju ozviljno tvrd fudbal u ovim kvalifikacijama, što svedoči jako mala gol razlika samo 7 postignutih golova i 1 primljen gol. Očigledno im je odbrana jača strana, a u napadu šta urade.

  Forma Rumunije u dosadašnjim utakmicama:

  04.09.15 EUR Hungary Romania 0 : 0
  13.06.15 EUR Northern Ireland Romania 0 : 0
  29.03.15 EUR Romania Faroe Islands 1 : 0
  14.02.15 FRI Romania Moldova 2 : 1
  10.02.15 FRI Bolnisi Romania 0 : 1

  Sa druge strane reprezentacija Grčke nije ni blizu forme sa prethodnih prvenstava, nalaze se na poslednjem mestu bez i jedne pobede i sa samo dva remija, što je prilično ne verovatno s obzirom da su sa njima u grupi još i reprezentacije Finske i Farskih ostrva.

  Kao i rumuni Grci strandardno igraju zatvoren fudbal, Postigli su samo 2 gola a primili osam. Grčka reprezentacija može da igra samo za prestiž pošto nema nikakvih šansi da se plasira na EURO 2016.

  Forma Grčke reprezentacije u dosadašnjim mečevima

  04.09.15 EUR Greece Finland 0 : 1
  16.06.15 FRI Poland Greece 0 : 0
  13.06.15 EUR Faroe Islands Greece 2 : 1
  29.03.15 EUR Hungary Greece 0 : 0
  18.11.14 FRI Greece Serbia 0 : 2


  PK misli da će ovo biti jako dosadna utakmica sa malo šansi. Obe ekipe igraju tvrd i zatvoren fubal. Ono što je izvesno na ovom meču jeste da će Rumunija ostati ne poražena, ali i da će pokušati da uzme sva tri boda na ovom meču i da će na taj način dva kola pre kraja da donekle reši pitanje odlaska na EURO 2016 bez baraža.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *