PametnoKladjenje
Analize
Roterhem sa najgorom odbranom, Gvardiola ne kalkuliše!

Roterhem danas gostuje Brajtonu, koji je po ostrvskim medijima jedan od glavnih favorita za promociju, ako ne i direktnu. Sa druge strane, gosti su najblaže rečeno očajni, odbrana je primila čak 10 golova na poslednje 3 utakmice i deluje da…

Roterhem danas gostuje Brajtonu, koji je po ostrvskim medijima jedan od glavnih favorita za promociju, ako ne i direktnu. Sa druge strane, gosti su najblaže rečeno očajni, odbrana je primila čak 10 golova na poslednje 3 utakmice i deluje da večeras neće proći mnogo bolje. Izgubili su trenera koji ih je spasao prošle sezone, Nila Varnoka, a njegov zamenik Stabs očigledno nije dorastao poslu. Iako je bio prilično korektan sa Hibernijanom, Čempionšip je mnogo drugačije i teže takmičenje, pa mu ne ide baš lako. Roterhem je loše odradio prelazni period, tačnije nije uradio ništa i ako uskoro ne dovedu par igrača, ne piše im se dobro.

Brighton and Hove Albion – Rotherham United FC 1 @ 1,50

Steaua dočekuje Siti u kvalifikacijama za Ligu Šampiona i sve sem dobre pobede Sitija je veliko iznenađenje. Prošlih godina Siti nije previše blistao u LŠ, mada su se trudili. Navijači su željni malo slave i na Evropskoj sceni, a Gvardiola je svakako trener koji zna kako se to radi. Mnogo uspeha sa Barsom i Bajernom u Ligi Šampiona govore nam da Gvardiola definitivno zna kako se ovo takmičenje igra, pa otud i nada navijačima.

A šta očekujemo? Pa, Premijer Liga ima gust raspored, svakako je logično očekivati malo rotacija i pobedu Sitija. Miran revanš koji mogu da odigraju sa praktično drugim timom bi bio savršen “Građanima”, a pobeda od nekih 0-2 ili 0-3 bi ovde bila ona prava mera – siguran prolaz i manje umaranje igrača.

Prošli put smo na Siti igrali 1&2+, očekivali smo da će to proći mnogo laganije nego što je prošlo, naročito posle Aguerovog gola već u 6. minutu. Ali, na drugi gol se ipak čekalo do samog kraja. Mislimo da danas neće biti toliko neizvesno. Zaključak -> 2&2+ na goste.

 

MALO OBAVEŠTENJE, od danas kreće naplata, a kao što smo i rekli, svima koji su uplatili poslednji mesec, ili su imali uplaćeno, produžićemo za mesec dana. Ako nekoga zaboravimo, pošto ima dosta, MOLIMO DA SE JAVI U INBOX na Facebook stranici.

Kasnije ćemo pusiti jedan plaćeni članak, pa svako ko ne može da ga vidi, a misli da bi trebalo, neka se javi u inbox, ukoliko neko nije ubačen – NIJE NAMERNO i biće ubačen odmah nakon toga.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *