PametnoKladjenje
Prognoze
Rosenborg vs Lazio

Rozenborg u ledenom Trondhajmu dočekuje oslabljeni Lacio

Rozenborg je već osvojio titulu i proslavio je u Trondhajmu prošlog vikenda. U ovaj meč ulazi prilično motivisano kao poslednji u grupi i sa tri boda zaostatka za drugoplasiranim Sent Etjenom. Pobeda u ovom meču im je apsolutni impreativ, a dočekuju tim iz Rima koji posle odličnog starta sezone sada tavori na sedmom mestu u Seriji A, najviše zahvaljujući prilično lošoj formi u poslednjih par mečeva. U poslednjih pet mečeva Lacio je zabeležio čak tri poraza, a za vikend ih čeka najteža utakmica u sezoni – derbi Rima protiv Rome. Tu utakmicu prosto ne smeju da izgube, a ako uzmemo u obzir samu motivaciju italijanskih klubova u Euro Kupu, deluje da je ovo prilično dobra kvota na pobedu domaćina.

Lacio je već saopštio da u Norvešku putuje sa kombinovanim sastavom, najviše jer je utakmica sa Romom za svega tri dana, a put i vreme nisu baš prijatni. Večeras je vreme u Trondhajmu jako loše, lije kiše i svega 4C. Norvežani su na to i navikli, ali ne verujemo da će igračima iz Rima prijati ova klima.

Kvota na pobedu domaćina je čak 2.50 i to je nešto što bi sigurno trebalo iskoristiti. Lacio je naravno bolji tim, ali kada u obzir uzmemo motivaciju domaćina, rešene probleme u ligi domaćina, vreme, motivaciju gostiju i težak meč koji ih čeka za vikend, verujemo da će Rozenborg ovo veče završiti sa tri boda više.

Tag

Related Posts