PametnoKladjenje
Flash vesti
Ronaldo u timu za večeras!

Prema poslednjim vestima, Kristiano Ronaldo će nastupiti večeras za Real Madrid. Ronaldo je trenirao jutros i iako je bilo neizvesno da li će večeras istrčati na teren to je sada i definitivno potvrđeno. Ipak, u timu verovatno neće biti Benzeme…

Prema poslednjim vestima, Kristiano Ronaldo će nastupiti večeras za Real Madrid. Ronaldo je trenirao jutros i iako je bilo neizvesno da li će večeras istrčati na teren to je sada i definitivno potvrđeno.

Ipak, u timu verovatno neće biti Benzeme i Kazemira. Treba naglasiti i da je opšte mišljenje lekara u Madridu da je Ronaldo na nekih 80% spremnosti, propustio je tri utakmice, neko vreme nije trenirao i oporavljao je povređeni mišić. Ali, bitnost ove utakmice je svakako sugerisala i njemu samom da zatraži od Zidana da ga pusti u igru.

Benzema čeka poslednji pregled lekara, ali je 90% šansi da neće igrati večeras i da će umesto njega igrati Hese.

Verovatni sastavi Reala i Sitija:

semi-final-1462350170-800

Siti i dalje ima svoje probleme. Iz tabora “Građana” se može naslutiti da je Jaja Ture spreman za ovu utakmicu, ali Pelegrini sa pravom ljubomorno čuva tu informaciju samo za sebe. Svakako će i taktika Reala mnogo zavisiti da li je gorostasni Ture u igri jer to sigurno utiče na koncepciju protivnika. Svoju prognozu ćemo ostaviti za nešto kasnije, za sada deluje da Real ipak neće kiksnuti ovde. Veliki henikep za Siti je svakako izostanak Silve. Koliko god se neko nadao Realovoj nesreći, mislimo da ipak ovde Siti neće imati sreće. Iheanaćo i Navas ne ulivaju previše poverenja, a ukoliko i Ture ne bude igrao Siti neće imati prednost ni u skoku. Pored svega, Siti ove sezone nije pokazao “kičmu” i odlučnost i ukoliko rano prime gol…vrlo je moguće da sve brane puknu i dođe do poplave. Hart ih je spasio prošlog puta, neće moći opet. A da li će Mančester imati Jaja večeras, videćemo.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *