PametnoKladjenje
Prognoze
Roma vs Barcelona

Barselona je po nama dosta bolji tim od Rome, još ako se uzme u obzir da igraju jako dobro na strani u Evropi, govori nam da Barselona u gostima uvek ide na pobedu. U poslednjih 6 mečeva u gostima Barselona…

Roma vs Barcelona
 • Roma je prošle godine kod kuće poražena od Mančester Stija i Bajern Minhena rezultatima 0:2 i 1:7. 

  Barselona se ne može pohvaliti impresivnim startom ovo sezone, njihovo najbolje izdanje je definitivno bilo prošlo kola kad su u gostima savladali ekipu Atletika Madrida sa 1:2. Verujemo da Barselona polako pičinje da igra svoju igru iz prošle sezone kada su mleli sve ispred sebe.

  Barselona je do sad igrala jako dobro u gostima u Ligi šampiona, ali svakako put u Italiju im neće biti lagan. Poslednja tri meče u ovom gradu nisu uspeli da pobede, ali su sva tri puta igrali sa AC Milanom.

  Verujemo da će se to ovaj put promeniti i da će protiv Rome uspeti da prekinu tu neugodnu tradiciju. Roma i pored dobrih igara u svojoj ligi, izgubila je malo iskustva u Evropskim utakmicama, gde je nije uspela da pobdei poslednje 4 utakmice, pošto je poslednji put igrala u Ligi šampiona 2012 godine.

PK Prognozira
 • Barselona je po nama dosta bolji tim od Rome, još ako se uzme u obzir da igraju jako dobro na strani u Evropi, govori nam da Barselona u gostima uvek ide na pobedu.  U poslednjih 6 mečeva u gostima Barselona je postizala minimum 2 gola po meču. Sa Rominim problemima u Evropi kod kuće, ovo bi trebalo da Barselona pobedi i uz pobedu velika je šansa da Romi da dva gola.

  Očekivani rezultat 0:2

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *