PametnoKladjenje
Analize
River bez produžetaka večeras!

Utakmica koja sigurno popularna na vašim listićima danas. River Plejt dočekuje Ekvadorski Del Vale. Prilično neočekivan rezultat za River u prvom meču, izgubili su sa 0-2, a taj gol u poslednjem minutu ih može mnogo koštati. Što se tiče povreda,…

Utakmica koja sigurno popularna na vašim listićima danas. River Plejt dočekuje Ekvadorski Del Vale. Prilično neočekivan rezultat za River u prvom meču, izgubili su sa 0-2, a taj gol u poslednjem minutu ih može mnogo koštati.

Što se tiče povreda, nema nekih preteranih izostanaka, Riveru fali tri igrača, Vađoni, Bertolo i Piskuliči, dok Independienteu fali bitan srednjak Rizoto.

Definitivno meč biti ili ne biti za River, moraće mnogo da “jure” večeras, a ono što je interesantno, to je da ukoliko rezultat bude 2-0 igraju se penali. Svakako lutrija i na ovom meču bi definitivno trebalo očekivati golove. River nema šta da čuva, moraju da napadaju, a čak ni 2-0 im ne garantuje ništa više sem penal ruleta.

Ekvadorci su tradicionalno loši na gostovanju u Argentini, koliko su dobri kod kuće zbog igranja na velikim visinama, toliko su loši u gostima. River protiv Ekvadorskih klubova igra jako dobro kod kuće, od 14 utakmica su u svoju korist rešili čak 12, dok su dve odigrali nerešeno.

River se tokom vikenda čuvao protiv Veleza, kada smo napisali da im skoro pola tima neće igrati. Taj meč nisu dobili iako su imali igrača više, ali verujemo da će večeras dati sve od sebe.

Fernandez, Gonzalez, Martinez i Mora su naoštreni za večeras i očekujemo bar jedan gol More.

River je od svog rivala vredniji barem 5 puta, ako je verovati Transfermaktu, samo Martinez i Mora vrede kao ceo Dell Valle. Ali, pošto fudbal ne igraju računi u banci nego motiv i kvalitet, kao i podrška domaćih navijača. A sudeći po najavama, Monumental će večeras goreti i biće dupke pun.

Generalno, poraz ovde teško da dolazi u obzir. Tri ili više gola deluje kao najbolje i najsigurnije rešenje (1,75), a verovatno 1&3+ (1,90).

Utakmica se igra noćas u 00:15 u Kopa Libertadores, stadijum eliminacije. Šta vi mislite?

Tag

Related Posts

1 Comment

  1. MarkoFaca

    GG3+ deluje takođe kao zanimljiva opcija, River će morati da napadne od prvog minuta, što gostima ostavlja prostor za kontru, slično kao sinoć Bajern i Atletiko :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *