PametnoKladjenje
Prognoze
Ried v Altach

Jako teška utakmica danas u Autriji, teška za oba tima. Ali, gostima ipak mnogo teže danas. Pre svega jer bore za opstanak, kao i Rid, ali dolaze bez pola tima: SCR Altach: Lukse (24/0 prvi golman), Pöllhuber (11/1 d), Ngwat-Mahop…

Jako teška utakmica danas u Autriji, teška za oba tima. Ali, gostima ipak mnogo teže danas. Pre svega jer bore za opstanak, kao i Rid, ali dolaze bez pola tima:

SCR Altach: Lukse (24/0 prvi golman), Pöllhuber (11/1 d), Ngwat-Mahop (21/5 f, drugi strelac), Tajouri (16/1 m), Topcagic (4/0 f), Prokopic (18/2 m), Hofbauer (21/2 m, neizvestan), Roth (18/1 m)

Rid takođe ima par igrača koji mu fale, to su Möschl (15/2 m), Ziegl (9/0 m), Janeczek (22/0 d), Antonitsch (12/1 d).

Oba tima su baš slaba, bore se za opstanak Grodigom, ali ono što izdvaja Rid iz ove tmurne zone je njihova forma kod kuće gde su od poslednjih pet mečeva u svoju korist rešili čak četiri. Težak meč za prognozu svakako, kec je definitivno bliži, a prelažemo ga zbog – kvote! U mocartu je čak 1,95, dok je svuda online već pala na 1,80. To je samo po sebi odlična prilika za arbitražu, tj. da se “kajmak”, odnosno profit pokupi još pre utakmice.

 

Related Posts