PametnoKladjenje
Prognoze
Revanš utakmice lige evrope deo 2

PK očekuje da Panathinaikos iz ovog meča izađe kao pobednik i da protivniku da barem dva gola. PK očekuje da Athletic Bilbao bez većih problema izađe iz ovog dvomeča kao učesnik grupne faze Lige evrope i da verovatno neće primiti…

Panathinaikos – Gabala
 • Utakmica bez golova u prvom meču svakako ostavlja apsolutno pravo da se Panathinaikos postavi kao favorit u ovom meču i da prodje u grupnu gazu Lige evrope kao i pre 12 meseci.

  Loša forma Panathinaikos u Evropskim utakmicama je nešto što treba da brine njihve navijače, ali se u ovoj utakmici to ne sme dovesti u pitanje. Navijači sigurno očekuju da će njihovi ljubimci lagano izaći na kraj sa Gabalom.  Panathinaikos je pokazao da može da bude jak kod kuće, što se videlo u meču sa Klub Brižom, koga je pobedio uprkos ranom vođstvu gostiju, promašenog penala i sa igračem manje.

  Ekipa koja dobro igra u svojoj ligi ne znači da obično i uđe u grupu Lige evrope, što je jasno i ekipi Gabala. Gabala je izgubila prethodne tri utakmice u gostima u evropskim takmičenjima, tako da ne ulivaju neki optimizam da ovu utakmicu mogu da preokrenu u svoju korist.

  PK očekuje da  Panathinaikos iz ovog meča izađe kao pobednik i da protivniku da barem dva gola.

Athletic Bilbao – Zilina
 • Zilina je u prvom meču uradili nešto što je malo ko očekiva, nakon što je na odmor otišla sa zaostatkom od 2 gola, počela je da igra odlučno i što je najvažnije efikasno. Nagrada za hrabru igru je došla u 4 minutu zaustavnog vremena. Neverovatn obrt u toj utakmici je omogućio Zilini da u Španiju otputuje sa golom prednosti.

  Koliko god da je dobar osećaj pobediti Athletic Bilbao, gosti su se ipak vratili u Španiju sa dva data gola. U prvoj utakmic Španskog prvenstva Athletic Bilbao je pokazao da je dosta jaka ekipa, Barselona se prilično namučila da ih pobedi sa 0:1.

  Zlini je treca u svojoj ligi i nije poražena poslednjih pet utakmica, od kojih je 3 pobedila. Postigli su 16 golova, a primili 6. Međutim Athletic Bilbao je mnogo iskusnija ekipa, i verujemo da im je drugo poluvreme iz prvog meča bila samo dobra škola i da su nešto naučili iz toga.

  PK očekuje da Athletic Bilbao bez većih problema izađe iz ovog dvomeča kao učesnik grupne faze Lige evrope i da verovatno neće primiti ni gol.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *