PametnoKladjenje
Prognoze
Revanš utakmice lige evrope deo 1

Očekuje se pobeda Az Alkmaara, kao i da će biti barem 2 gola na ovom meču. PK očekuje da Fenerbahce pobedi Atromitos sa dva ili više gola u protivničkoj mreži.

Az Alkmaar – Astra
 • Obe ekipe su pokazale da su jako dobre u napadu, što se moglo videti iz njihovog prethodnog meča, međutim Az Alkmaar nije uspeo da postigne gol na nekoliko prethodnih utakmica kod kuće u Holandskoj ligi.

  Od ekipe koja je postigla tri gola i pobedila rezultatom 3:2, teško je očekivati da će se orjentisati na branjenje stečene prednosti. Astra je pokazala da itekako zna da postigne gol na gostovanjima, što pokazuje i da su potigli gol na prethodnih 7 utakmica u ovom takmičenju od prošle sezone.

  Međutim isto tako u tih sedam utakmica se na 5 primili minimum 2 gola, što ostavlja opravdano uverenje da Az Alkmaar može da ode u grupnu fazu Lige evrope.

  Očekuje se pobeda Az Alkmaara, kao i da će biti barem 2 gola na ovom meču.

Fenerbahce – Atromitos
 • Gol koji je postigao Robin Van Persie je svakako doneo veliku prednost Fenerbahce-u od koga se očekuje da kod kuće završi posao pred svojim vatrenim navijačima.

  Koliko god Atromitos bio solidna ekipa, sa primljenim golom u gostima, ovo će verovatno biti misija koju će teško ispuniti, bez obzira na njihove dobre igre u prethodne tri sezone u gostima na kojima su uvek postigli po gol, ali im ni to nije bilo dovoljno da se plasiraju u sledeću rundu.

  Za razliku od Az Alkmaara, Sarajeva i AIK-a, Fenerbahce je dosta ozbiljnija ekipa i mngo vrelija atmosfera nego na tim mečevima. Fenerbahce nije uspeo da pobedi pred svojim navijačima u kvifikacijama za Ligu šampiona Shakhtar, pa sad želi da se iskupi za to.

  Pošto će Atromitos krenuti da što pre izjednači rezultat, to otvara Fenerbahce dosta prostora.

  PK očekuje da Fenerbahce pobedi Atromitos sa dva ili više gola u protivničkoj mreži.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *