PametnoKladjenje
Analize
Rems prepolovljen!

Prvi problem se ticao samog izgovora imena ovog tima, pa smo malo guglali i zaključili da se izgovara ovako: https://www.youtube.com/watch?v=Saul_XBJaLA Manji problem je prognoza ishoda ovog meča. Nica dočekuje Rems koji u goste stiže bez bukvalno pola tima – čak 9…

Prvi problem se ticao samog izgovora imena ovog tima, pa smo malo guglali i zaključili da se izgovara ovako: https://www.youtube.com/watch?v=Saul_XBJaLA

Manji problem je prognoza ishoda ovog meča. Nica dočekuje Rems koji u goste stiže bez bukvalno pola tima – čak 9 igrača Remsa neće biti u konkurenciji za sastav večeras.

Nica ima odličnu priliku da dođe do mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona, a Rems se grčevito bori da ostane iznad zone ispadanja. Rems će sigurno učiniti sve da ovu utakmicu ne izgubi ali će im to večeras teško poći za rukom. Na to je trebalo da misle kada su u prošlom meču izgubili od totalnog autsajdera i fenjeraša – Troe, tako da večeras ne bi trebalo da prođu ništa bolje.

Magični Ben Arfa koga sada traže svi veliki klubovi doveo je Nicu do ovog mesta sa svojih 16 golova ove sezone i ne verujemo da će on, Žermejn i Pli stati večeras. Nica nema problema sa povredama, dok je Rems u velikom problemu:

Za Nicu neće igrati: Bodmer (17/1 d), Traoré (10/2 m), Le Bihan (3/1 f) i Pouplin (1/0 g), dok je trener Remsa pred pravom mozgalicom ko će večeras istrčati na teren jer to sigurno neće biti sledeći igrači:

Peuget (12/0 d), Kyei (12/2 f), El Kaoutari (8/0 d), Diego (20/2 m), Fofana (11/0 d), Fortes (16/0 d), Tacalfred (15/0 d), Bifouma (12/3 f), Kankava (24/0 m, suspended).

Ko nije, neka ne zaboravi da skine i ovu našu aplikaciju – Betting Facts, da je ima pored Puntera, uskoro stižu i notifikacije.

 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *