PametnoKladjenje
Analize
Rejkjavik zavio u crno, PSV osvojio titulu

Posle savršene nedelje, vikend nije bio baš brilijantan, vrlo polovičan. Neki timovi su prilično izneverili, kao na primer Midjuland, koji je razočarao protiv vrlo oslabljenog Arhusa. Savršeni H2H su opet osunčali sve kladioničare, prošli su i u subotu i u…

Posle savršene nedelje, vikend nije bio baš brilijantan, vrlo polovičan. Neki timovi su prilično izneverili, kao na primer Midjuland, koji je razočarao protiv vrlo oslabljenog Arhusa.

Savršeni H2H su opet osunčali sve kladioničare, prošli su i u subotu i u nedelju. Na žalost, dablovi nisu prošli, u subotu je Osmanli priredio vrlo čudnu utakmicu, sa 0-3 na 3-3, a sinoć bi bilo odlično da je barem Midjuland ili Rejkjavik pobedio. Međutim, oba tima su odigrala nerešeno i tako srušila dva dosta dobra predloga. Midjuland naročito, jer su na tom dablu bile i fantastične žene koje opet nisu razočarale. Ako nešto možemo da primetimo, to je da nas ženski fudbal nijednom nije izneverio. Istina, kvote su manje, ali devojke igraju mnogo bolje, mnogo pouzdanije i mnogo poštenije od muškaraca. Na dalje ćemo posebnu pažnju obraćati na ženska prvenstva, iako smo odigrali dosta puta, samo ove nedelje smo odigrali na šveđanke, dankinje i nemice, nikada do sada nisu izneverile. Da li je razlog to što je u ženskom fudbalu daleko manje novca?

Takođe, možemo da primetimo i da u toku nedelje rezultati mnogo manje iznenađuju nego tokom vikenda. Ajaks je volšebno uprskao svoju titulu jer nije uspeo da postigne drugi gol protiv tima sa začelja. Naš prelog za Holanđane je bio dosta dobar, naravno, pored 2&3+ i na PSV i na Ajaks, obradovao nas je i De Jong koji je postigao čak dva gola, a to je definitivno bilo očekivano. 2&3+ na Ajaks naravno nije prošlo. Od danas uvodimo i par novih sekcija, biće vesti iz minuta u minut, kao i ženski fudbal, probaćemo da ga približimo kladioničarima koliko god možemo.

Danas ćemo imati jedan vrlo interesantan predlog, nešto kasnije, gde gosti dolaze bukvalno bez pola tima.

Takođe, u Švedskoj očekujemo pobedu Sandsvala protiv Falkenberga. Falkenberg je dosta loš ove sezone, poslednji su, a na ovaj meč dolaze bez 5 igrača. Sundsval je svakako favorit i bez te činjenice, ali verujemo da će im ovo biti prilično olakšavajuća okolnost. Kvota na domaćina nije sjajna, svega 1,67, ali nije ni za bacanje.

Related Posts

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *