PametnoKladjenje
Flash vesti
Real šokirao čak i nas, Vukovi ispeglali “kraljeviće” vez primljenog gola

Optimus je juče odlično krenuo, MTK je bio odličan meč sa dobrom kvotom, ali je potom usledio pravi šok za sve nas, a verujemo i vas. Iako smo mislili da će Real sinoć jednostavno dobiti utakmicu, prosto samo to takmičenje…

Optimus je juče odlično krenuo, MTK je bio odličan meč sa dobrom kvotom, ali je potom usledio pravi šok za sve nas, a verujemo i vas. Iako smo mislili da će Real sinoć jednostavno dobiti utakmicu, prosto samo to takmičenje im je ostalo, Zidan lepo vodi ekipu, igraju ofanzivno…previše su se trudili u derbiju sa Barselonom i realno su uprskali. Doduše, ne još uvek, postoji i revanš, mada Real 25 godina nije nadoknadio minus od dva gola. Istina, statistika ne znači ništa, skoro ništa, ipak ovaj Real može da postigne 2-3 gola kada god hoće ako su glavom u toj utakmici. Možda bi i sinoć sve bilo drugačije da Benzema dva puta nije bio ležeran i sebičan, tj. da je Real iz Madrida poveo. Ali, za prolivenim mlekom ne treba žaliti i okrećemo se novom danu. Danas u naš sastav dolazi još jedan tipster, jednom je bio, a rekli smo vam da je dobar iako mu prvi dan nije bio baš sjajan – Ozi.

Gađao je poveće kvote i čudne utakmice, pogađao Ragbi sa hendikepom +40, australijance, ali gubio na meksičkoj ligi…sve u jednom danu. On je naš prijatelj i znamo da živi od ovoga. Takođe nam je i neophodan jer odlično prognozira azijske lige, ragbi i tenis, a sada će ti sportovi biti sve aktuelniji. Njegovi predlozi neće biti premium, bar ne za sada, dok se i vi ne uverite u njegove sposobnosti. Elem, svako ima loš dan, to je neminovno, imao ga je i Optimus iako je pre toga napravio suludi niz…dešava se…

Za sada jedino Oktopod stabilno prognozira, beleži konstantan profit ili bar ne gubitak kada god odigra i Mare ga svakog dana sve više usavršava, a sva je prilika da će se uskoro naći i u prodaji i pored prognoza će imati i mnogo drugih opcija, na primer H2H hunter, tj. tražiće mečeve gde igraju timovi koji su u međusobnim susretima imali preko 80% pobeda domaćina, gostiju, nerešenih ishoda i slično. Ubrzava stvar, dosta.

Ozija ste upoznali jednom, a napisaće on sam nešto kasnije svoj predlog. Što se nas tiče, za sada ćemo vam samo dati povrede i suspenzije utakmica koje vas sigurno zanimaju:

 

Borussia Dortmund v Liverpool FC

Borussia Dortmund: Gündogan (23/1 m, neizvestan), Subotić (6/0 d)

Liverpool FC: Firmino (25/8 f, najbolji strelac, neizvestan), Gomez (5/0 d), Rossiter (1/0 m), Lucas Leiva (20/0 m), Benteke (25/7 f, 2nd top scorer), Ings (5/2 f)

 

Sporting Braga v Shakhtar Donetsk

Sporting Braga: Ringstad (3/0 d), Josué (6/1 m), Alan (23/3 f), Rui Fonte (15/4 f), Crislan (9/1 f)

Shakhtar Donetsk: Rakitskiy (15/2 d, neizvestan), Kucher (10/1 d, SUSP), Fred (12/2 m, UEFA SUSP), Shevchuk (5/0 d), Azevedo (6/0 d)

 

Villarreal CF v Sparta Praha

Villarreal CF: Rukavina (12/0 d, SUSP), Musacchio (12/1 d), Bonera (10/0 d), Dos Santos (20/0 m), Samu Garcia (12/1 m)

Sparta Praha: Bičík (19/0 prvi golman), Holek (14/0 d)(obojica neizvesni), Zahustel (5/1 m), Vácha (9/2 m), Jiráček (12/0 m), Šural (6/2 m)

 

Athletic Bilbao v Sevilla FC

Athletic Bilbao: Raul Garcia (23/4 m, SUSP), Laporte (26/3 d), Sabin (22/5 f), Ibai (5/0 f)

Sevilla FC: Andreolli (7/0 d), Pareja (0/0 d), Carriço (9/1 m)

Related Posts