PametnoKladjenje
Prognoze
Raul Gonzales traži iznenađenje u Frankfurtu

Raul Gonzales traži iznenađenje u Frankfurtu

Utakmica Lige Šampiona gde se večeras od 19:30h sastaju dve jake ekipe, Rhein-Neckar i Vardar.

I jednima i drugima treba pobeda na ovom meču. Vardar je odlična ekipa! Veliki broj igrača iz Vardara igra za svoje reprezentacije što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Poslednjih nekoliko utakmica Vardar igra odlično i zabeležio je 8 pobeda za redom. U novoj sezoni su nastavili kako su i završili prethodnu sa još dve nove pobede.

Vardar je imao pauzu dva meseca, međutim daleko od toga da su igrači odmarali. Trinaest igrača je imalo reprezentativne obaveze na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Kao što smo već spomenuli Vardar je već odigrao dva meča u SEHA ligi i oba su pobedili. Trener Raul Gonzales veruje da Vardar može da se suprostavi i nemačkoj ekipi.

Igrači Vardara su doputovali u Frankfurt dva dana pre utakmice kako bi se što bolje prilagodili i pripremili za ovaj meč.

Trener Raul Gonzales je pred ovaj meč izjavio sledeće:

Normalno je da su igrači umorni kad odigraju 10 utakmica za 15 dana, to sam i očekivao. Sad je pravi trenutak da pokažu svoju snagu i da daju svoj maksimum na meču protiv Rhein-Neckar, pošto im posle ove utakmice sledi pauza od nekoliko dana. Moramo da se skoncentrišemo i da damo smoj maksimum i mislim da možemo da postignemo dobar rezultat. Međutim, čak i ako budemo odigrali dobro, biće jako teško, pošto i Nektaru treba pobeda. Ukoliko hoćete da postignete dobar rezultat u Ligi Šampiona onda morate da pobeđujete kod kuće. Biće ovo jako teška utakmica za nas, ali verujem da imamo šanse.

Treba napomenuti da Rhein-Neckar na poslednjih pet mečeva nije izgubio kod kuće, sa skorom od 4-1-0.

Vardar ima odličnu ekipu sa 13 reprezentativaca i svakako može da se suprostavi nemačkoj ekipi i možda zabeleži iznenađenje.

Ovo je daleko od sigrne utakmice ali možda na ovom meču možemo da tražimo mogućnost za iznenadjenje. Sama kvota na pobedu gostiju od 4,25 nam govori ko je ovde favorit. Tako da ukoliko se neko odluči da odigra ovaj meč, neka to bude na manji ulog.

Tag

Related Posts