PametnoKladjenje
Flash vesti
Quilmes Atletico Club – San Lorenzo

Kvilmeš je u ogromnim finansijskim problemima, plate im nisu isplaćene još od novembra i krenuli su u štrajk, tj. neće da treniraju, već dve nedelje i danas su rekli da će sa treninzima krenuti tek kada dobiju novac. Takođe, trener…

Kvilmeš je u ogromnim finansijskim problemima, plate im nisu isplaćene još od novembra i krenuli su u štrajk, tj. neće da treniraju, već dve nedelje i danas su rekli da će sa treninzima krenuti tek kada dobiju novac. Takođe, trener se solidarisao sa igračima i izjavio da neće trenirati ekipu dokle god ne dobiju osnovna sredstva za egzistenciju. Sva je prilika da ih neće ni dobiti, bar ne do ove utakmice, a Kvilmeš je poslednji u ligi. San Lorenco bi morao da iskoristi njihovu slabost i vrati se na pobednički put iako ih čeka bitna utakmica sa Gremiom, ali to je tek za 5 dana.

Utakmica se igra sutra, ali će kvota na San Lorenco verovatno padati, sada je 2,20. San Lorenco je odličan tim, prethodne sezone su osvojili Kopa Libertadores i morali bi ovo da reše u svoju korist. Ako ništa, imaće pomoć Aragorna.

Related Posts