PametnoKladjenje
Prognoze
PSG vs Real Madrid

Da li će Rafa Benitez nastaviti sa starom taktikom i da li će mu to uspeti večeras protiv Parižana koji na svakoj utakmici postignu barem dva pogodka?

Grupa u kojoj nije bilo iznenađenja, od samo početka je delovalo da će PSG i Real Madrid dominirati. PSG je izgubio samo jednu od poslednjih 13 utakmica u Ligi Šampiona od tima koji se ne zove Barselona, a teško je da će im biti lakše sa Realom. Pobedili su na poslednjih sedam od devet utakmica kod kuće.

Do sada, PSG je postigao najmanje po dva gola na 14 od poslednjih 15 utakmica u svim takmičenjima, a ta jedna je bila poraz 1:3 od Barselone prošle sezone.

Posao glavnog stratega u Real Madridu je težak, ne samo da morate da pobeđujete, nego morate da pobeđujete lepo, da sve leprša i da bude mnogo golova. Zašto su onda primili Rafu Beniteza nikome nije jasno, jer se već čuju glasovi koji govore da je igra Reala previše oprezna u poslednja dva meseca…baš neočekivano, zar ne?

Nikoga od fanova Reala ne zanima koliko je mečeva bez primljenog gola, jednostavno žele da gledaju Real koji “leti” i melje protivnike.

Real je neporažen na 14 utakmica u svim takmičenjima još od poraza u Torinu prošle sezone, mada su u poslednjih deset utakmica čak tri puta odigrali nerešeno, dva puta 0:0 – što uopšte nije impresioniralo publiku.

Generalno, deluje da će do dvadesetog minuta PSG imati inicijativu, a Real će se čuvati i krenuti u kontre kada se protivnik malo umori.

Iako Real ne “sipa” golove na gostovanjima, duel sa PSG-om deluje da će promeniti to. PSG se neće braniti, to je sigurno, a deluje da ovo može da bude jedna od onih utakmica gde će biti golova, i sve vuče na 3+&GG.

Kvota na 3+ je solidna, oko 1.80, dok je 3+&GG oko 2.10.

Tag

Related Posts