PametnoKladjenje
Prognoze
Prognoza za danas

Prvi predlozi za večeras, a uskoro očekujemo i Specijalni Tip

Opasno loše prognoziranje konačnih ishoda, kao i stvarno šokantni rezultati u poslednje vreme nateralo nas je da promenimo strategiju. Ne, nećemo juriti iznenađenja, pošto to obično ne uspeva, uhvati se po koje tu i tamo, ali nećete biti u profitu. Sinoć su i CSKA i MAN U poveli, ali na kraju ni duple šanse nisu prošle, a prošao je samo Specijalni Tip, za dosta dobru kvotu.

Sad, šta je to dosta sigurno za večeras? Pa za početak, ovaj dabl ne bi smeo da ne prođe:

Čelzi – Porto – 2+ @ 1,38

Gent – Zenit – 2+ @ 1,37

——————————–

Ukupna kvota: 1,89

 

Što se konačnih ishoda tiče, to je svakako rizik, naročito večeras.

Roma bi morala da pobedi Bate, mada je morao Porto da pobedi Kiev prošlo kolo. Danas se iz sveg srca nadamo da će Porto ispasti iz daljeg takmičenja najviše zbog toga što je uništio kladioničare prošlo kolo. Ako ništa, bar su svoje šanse za dalji prolazak smanjili na minimum. Ako pođemo od toga da su u međusobnim susretima sa Dinamom iz Kijeva lošiji, a da će Dinamo večeras gotovo sigurno pobediti maleni Makabi koga su svi redom dobili i ima skor 0-0-5 (1:15) ostaje samo jedno – Porto mora da pobedi večeras u Londonu da bi prošao dalje.

Kvota na Čelzi je dosta porasla, sa 1,80 na 2,20 i razumeli bi da je toliki skok u ligi jer su stvarno očajni. Ali čemu toliki skok protiv tima koji je u prošlom kolu izgubio kod kuće od Dinama iz Kijeva sa 0:2. Porto će večeras morati da napada i stvarno više ne znamo šta da mislimo za konačni ishod. Kvota na domaćina nije loša, mada je rizik veliki jer im je forma očajna. Obzirom na to da će Porto morati da napada verujemo da će biti golova. Kvota 1&3+ je odlična, a po nama to je možda i najrealniji ishod ove utakmice večeras.

Možda i najinteresantnija utakmica večeras igra se na Pirejima, Olimpijakos dočekuje Arsenal, i da bi prošao dalje, Arsenal mora da pobedi. I to kako, ili 0:2, a ukoliko prime gol, moraće sa dva razlike ili rezultatom 3:4. Vredi li rizikovati na Arsenalovu pobedu sa hendikepom? Svakako, kvota je čak 3,70. Realno, Arsenal može da pobedi sa dva razlike apsolutno bilo koji tim na svetu sem Barselone, Reala i Bajerna. Da li će se to desiti večeras, videćemo. Takođe, 2&3+ nije loš izbor i kvota je slična, 3,80.

Znači, kao singlove, naš predlog za večeras bi bio:

Čelzi – Porto 1&3+ ili GG&3+, kvota je vrlo slična, mada je sa kecom malo veća, kvota je oko 3,60.

Arsenal 2SH za odličnih 3,70.

 

 

 

Tag

Related Posts