Poštovni korisnici poratala, pošto ima dosta novih posetilaca sajta koji ne obraćaju pažnju da li su postovi koje objavimo informativnog karaktera ili predlozi koirsnika ili …. Želimo malo da vam približimo šta koja kategorija znači.

ČINJENICE DANA

Činjenice dana su statističke informacije koje računar vadi na osnovu prethodnih rezultat, kako u medjusobnim duelima, tako i pojedinačni učinak klubova u dosadašnjim utakmicama prvenstva. Činjenice mogu u mnogome da vam pomognu da vidite ko se nalazi u kakvoj formi, koliko golova se može očekivati na meču, što je odlična statistika za igru 1+ na utakmici koju smo već predstavili, a planiramo uskoro i da je aktiviramo na našem sajtu.

H2H STATISTIKA

Dosta ljudi pretražuje h2h statistiku – ili medjusobne susrete tako što klikću na svaku utakmicu na flashscore sajtu ili nekom sličnom, ali da ne biste gubili vreme, mi smo na osnovu naše baze rezultata, izvukli za svaku kategoriju posebno sve mečeve koje imaju ponavljanje, tima niz pobeda, niz nerešenih, golovi 0-2, golovi 3+, više golova u drugom poluvremeni i slično… Tako da je ova sekcija izuzetno koirisna za sve koji prate medjusobne duele i smanjuje utrošeno vreme na minimum.

POVREDE I SUSPENZIJE

Ovo je kategorija u kojoj postavljamo povrede i suspenzije, kao i izostanke za utakmice koje se igraju tog dana. Ovde možete videti veliki broj korisnih informacija koje vam mogu pomoći da se odlučite da nešto odigrate, ili da ipak odustanete od neke opklade, kad vidite na koje sve igrače određni klubovi neće moći da računaju.

PAD KVOTA

Pad kvota nema potrebe da se preterano komentariše, prosto na ovom mestu možete da pratite promene u kvotama u svakom trenutku!

3 ZA 3 KATEGORIJA

Ova kategorija je nastala na insistiranje korisnika, kako bi se na jednom mestu objavljivale MOGUĆE sardanje, naravno ove utakmice su daleko od sigurnih ali i znaju da donesu veliki profit, kao što je to bio slučaj sa Okserom, Telstarom i slično. U ovoj kategoriji postove stavljamo i mi, a i korisnici i svaki post koji je postavljen od strane korisnika je napomenuto da je posalo neki korisnik. Tako da u slučaju da vam se neki post odavde dopadne treba odigrati, ali uz veliku zadršku mogućeg pada.

VESTI

Ovo je kategorija gde objavljujemo razne vesti, pohvale i kritike na naš račun i račun naših analiza, bitne informacije i nekim timovima koji imaju veliki broj povreda a njih ne želimo da prognoziramo, već samo stavljamo informacije kako bi korisnici videli, pa mogu sami da odluče da li žele da igraju ili ne.

TIPOVI

Ovo je sekcija gde mi postavljamo naše analize i predloge za te utakmice i to je jedina kategorija koja ulazi u našu prolaznost! NAPOMINJEMO, u našu prolaznost ne ulaze utakmice koje pošalju koirsnici, oni imaju svoju kategoriju, gde postavljaju svoje analize.

PREDLOZI KORISNIKA

Ovo je kategorija gde se iključivo objavljuju predlozi koirsnika koji su se do sad istakli svojim prognozama, pa ko želi može da počne da ih prati i da odigra nešto od njihovih predloga. Ova kategorije ne ulazi u našu prolaznost!

IZAZOV

Ovo je kategorija koja je vrlo jasna, poenta je ispuniti izazov, kvota nije bitna, uvek se ulaže sve što se dobilo i tako se ide sve dok se ne ostvari profit od 200€.

Nadamo se da je sad sve jasno i da smo vam lepo približili šta svaka sekcija predstavlja.