PametnoKladjenje
Flash vesti
Primera – pregled preostale 3 utakmice

Primera - pregled preostale 3 utakmice

Danas je ostalo još tri utakmice da se odigraju, pa hajde da se i upoznamo sa izostancima i povredama.

Granada – Hihon

Granada neće moći da računa samo na jednog igrača sredine terena koji je do sad odigrao 18 mečeva i nije postiga ni jedan gol,  Márquez.

Sa druge strane Hihon neće moći da računa na odbrambenog igrača Bernarda koji je odigrao 16 mečeva i postigao je jedan gol, kao i dva igrača sredine terena koji su sispendovani Lopez koji je odigrao 21 utakmicu i takođe postigao 1 gol, kao i Nacho Cases koji je odigrao 18 utakmica i takođe postigao jedan gol. Neće im igrati i još jedan napadač Guerero koji je odigrao 18 utakmica i postigao je 2 gola.

Jedini igrač koji je neizvestan kod Hihona za ovaj meč je rezervni golman Garcia koji je do sad branio na 6 mečeva.

Espanjol – Betis

Espanjol je imao problema sa stomačnim virusom, ali su juče tih 8 igrača trenirali blažim intezitetom. Kako trenutno stoje stvari biće spremni za ovaj meč. Kompletan stadion je rasprodat i vlada velika euforija kod domaćin navijača i svi su željni pobede i nadaju se da će sva tri boda ostati kod kuće.

Espanjol neće moći da računa na sledeće igrače: odbrambeni igrač Arbilla (7/0), igrač sredine terena Cañas (11/0) je neizvestan, i napadač Sylla (8/0), takođe postoji mogućnost da na teren neće istrčati ni golman Giedrius Arlauskis 

Betis sa druge strane neće moći da računa na: igrač sredine terena Petros (22/1 m), defanzivni igrači Westermann (15/1 d) – neizvestan, Piccini (16/0 d), Montoya (3/0 d), kao i još jedan igrač sredine terena Kadir (5/0 m) koji je takođe neizvestan.

Najavljeni sastavi na stranici Espanjola:

pulso-por-la-permanencia-en-cornella

 

Rajo Valjekano – Barselona

Rajo pored, realno, problema što igra sa Barselonom, ima još veće kadrovske probleme. Neće moći da računaju na sledeće igrače: Najboljeg napadača Guerra (20/9), najboljeg igrača sredine terena koji je postigao 9 golova Jozabed (21/9)(obojica su pod znakom pitanja za ovu utakmicu), golmane Toño (10/0), Cobeño (0/0), odbrambenog igrača Rat (8/0), još jednog igrača sredine terena Hernándeza (19/1), igrač sredine terena Ebert (9/0), i na drugog najboljeg napadača Fedora koji je postiga na 12 utakmica 5 golova. Takođe postiji i mala mogućnost da na teren neće istrčati ni Diego Llorente.

Barselona sa druge strane neće moći da računa samo na Rafinju – povređen i Dani Alvesa – suspendovan.

Tag

Related Posts