PametnoKladjenje
Premium info
Premium meč – Engleska

Premium info je do sada bio fantastičan, da li će se i danas nastaviti odličan niz? Selimo se u Englesku, gde se igraju skoro svi mečevi nižih liga.

Danas imamo jedan dosta dobar meč, dosta izgledan pre svega, a kvota je 1,85 na pobedu domaćina. Radi se o meču Engleske lige 2, gde Bristol Rovers dočekuje Kembridž Junajted. Bristol je u odličnoj formi, pobedili su pet mečeva u nizu i došli na mesto za direktnu promociju u viši rang. Ali, Plimut ih prati u stopu, imaju isti broj poena, kao i Akrington koji ima samo bod manje. Danas su napravili “Call to action” i pozvali sve navijače da im pomognu u promociji tako da će i stadion biti skroz pun. Od poslednjih sedam mečeva kod kuće čak šest su rešili u svoju korist i danas ne bi smelo biti drugačije.

Ono što je najbitnije, to je da će Kembridžu u ovoj utakmici faliti nekoliko ključnih igrača. Ledson i O’Nil su na dužnostima za reprezentaciju, dva ključna i najbolja igrača sredine Donaldson (28/2) i Njuton (22/0) su povređena, a najveći hednikep je izostanak najboljeg strelca i igrača Kora (22/12). Još jedan veliki hendikep je i u odbrani, jer ne može da igra ni Tejlor (16/0) koji se takođe povredio.

Bristol takođe ima par izostanaka, trojica igrača su otišla da igraju za mladu repku, Lokir, MekBurni i Herison ali oni nisu odigrali više od tri utakmice ove sezone pa zato nisu preveliki hendikep.

Kvota je odlična, čak 1,85, a sve ide u korist Bristola koji bi ovaj meč morao rešiti u svoju korist.

Related Posts