PametnoKladjenje
Premium info
Premium – Leverkusen v Wolfsburg

Ne propustite odličnu kvotu večeras!

Leverkuzen pobedom ima priliku da se nađe na famoznom mestu koje ga vodi u Ligu Šampiona, dok Volfburg ove sezone igra prilično ispod očekivanja zašta su zaslužne uglavnom povrede. Ukoliko ozbiljno podignu formu, zeleno beli bi i mogli da pojure Bajer i da se i sledeće sezone nađu u najelitnijem takmičenju u kome u sredu igraju protiv Reala iz Madrida. Njima su sigurno misli na toj utakmici, a biće im jako teško.

U prethodnih par nedelja, ni Bajer ni Volfs nisu neke mašine za postizanje golova, ali u poslednjih petnaest međusobnih mečeva ovih timova na čak četrnaest je bilo tri ili više golova, a na poslednjih pet su bili rezultati 4-5 i 4-1.

Bajer će večeras imati problema, fali im odbrana, pre svega Papadopoulos i Toprak koji su dva centralna beka. Pored njih faliće im i Boenisch, Hilbert i Kampl zbog povreda. Zato će večeras u odbrani igrati klinci Tah, Jedvaj, Hendrichs i Wendell koji su talentovani, ali nemaju previše iskustva.

I Volfsburg ima svoje probleme, i dalje igraju bez Nalda i Benalja koji su kritični za odbranu, tj. najbolji centralni bek i golman, kao i bez Bendtnera, Kaligurija i najboljeg strelca Dosta.

Šta mi očekujemo…pa, prosto se samo nalaže, neverovatan međusobni skor gde uvek ima pregršt golova, odbrane oslabljene i tanke, a kvota za 3+…pa, prava poslastica koja ne bi smela da se propusti – čak 1,80.

Naš savet je da ovde odigrate na golove, krajnji ishod je prilično neizvestan zbog povreda, ali su napadi i dalje jaki, naročito Bajerov gde će Čičarito i Kisling uraditi sve da dođu do pobede.

Related Posts