PametnoKladjenje
Analize
Premium Analiza i Tip – Maretingale – Kvota 2,35!

Jedan tim je bez 8 ključnih igrača...i nema nikakvu motivaciju...a drugi tim ovo mora da dobije, toliko da su dobili i premije od uprave! Kvota 2,35 u Mocartu!

Jako dobra prilika za igru u Portugalskoj drugoj ligi. Pobeda gostiju je dosta izvesna, što govori i kvota. Šta je u pitanju?

U pitanju je meč:

Oriental Lisboa – Leixoes

Zbog čega je interesantan? Pa, pre svega jer je Oriental ovo takmičenje završio, a Leiksos ima odličnu priliku da se spase.

Šta je još bitno, pa dve stvari, Oriental je neke igrače raspustio, a neki su povređeni. U svakom slučaju, fali im dosta igrača, danas za Oriental neće igrati:

Clube Oriental:

João Pedro (34/0 d, Suspendovan),

João Amorim (31/3 d),

Daniel Almeida (13/1 d),

Valdo Alhinho (30/0 m),

Júlio César (14/1 m),

Saleiro (15/5 f, drugi strelac),

Gomes (25/2 f),

Firmino (36/4 f)

Kao što vidite, osam ključnih igrača. A kakva je situacija u Leiksosu? Odlična, neće igrati samo Diogo Nunes (30/1 d).

Povrh toga, a možda i najbitnije. Ukoliko pobede ovu utakmicu i izvuku se iz opasne zone, uprava svakom igraču daje 2000e posle utakmice. To je mnogo u portugalskoj drugoj ligi.

Sve u svemu, odlična kvota na goste, čak 2,35, znači ima tu mesta i za neki Draw No Bet, mada verujemo da će Leiksos iskoristiti sve što ide u njegovu korist, a ima dosta toga. Viđali smo dosta puta da Portugalci malo i preteraju sa “puštanjem”, pa nije loše staviti 1 evro na prelaz 1/2, viđali smo to dosta puta u ovoj ligi. Tim kome treba dobije na kraju, ali “mora malo” i novca da se uzme.

Da zaključimo, ovde očekujemo da gosti iskoriste rashodovanost domaćeg tima, kao i svoje premije i spasu sebe pobedom.

Ovo je ujedno i Maretingale tip! Pošto su prethodne dve promašene, sada je ulog 400 poena – Znači 2,35 x 400 poena. Srećno svima!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *