PametnoKladjenje
Analize
Premijer Liga Počinje!

Počinje i najzanimljivija liga na svetu, pa ćemo polako obraditi skoro sve utakmice za danas jer timovi imaju dosta promena. Još uvek nismo uneli sve promene na sajtu, obećali smo da će biti do juče, ali kako to već ide,…

Počinje i najzanimljivija liga na svetu, pa ćemo polako obraditi skoro sve utakmice za danas jer timovi imaju dosta promena.

Još uvek nismo uneli sve promene na sajtu, obećali smo da će biti do juče, ali kako to već ide, mnogo je posla oko punjenja baza, pa će potrajati još dan-dva.

Kao prvo, ne biste smeli da propustitie POVREDE I SUSPENZIJE za celu ligu, kao i za ostale lige:

POVREDE SA TRAJANJEM I RAZLOZIMA – PREMIJER LIGA

Standardno, Arsenal je prepun povreda, čak i pre nego što je sezona počela. Ne mogu da igraju Vilšajer, Mertezaker, Dženkinson, Velbek, dok verovatno neće igrati Koščelni, Ezil, Žiru i Kazorla jer nisu dovoljno spremni, sva četvorica još uvek nisu prošli fitnes test.

Njihov protivnik Liverpul je u dosta boljoj poziciji i biće bez Staridža, Milnera i naravno Sakoa.

Utakmica koja će vam možda još više privući pažnju, najviše zbog medija, Bornmaut – Mančester Junajted, će sigurno biti odigrana BEZ Pogbe jer ne može da igra sutra, dok je Smoling duže povređen.

Od utakmica koje se igraju danas, Lester je prvi “na tapetu”. Hal ima dobranih problema jer neće igrati bez standardnih (prošle sezone) Brusa, Dosona, Megajera, stamenog Odubajea i prvog golmana MekGregora. Lester nema problema, u sastavu neće biti samo Hut.

Svakako odlična prilika da Lester lepo počne sezonu, ceo tim je tu, zagrejan, imaju i novog klinca u napadu – Musu, koga bi trebalo da zapamtite!

Da li će Lester doći do pobede ostaje da se vidi, ali smo sigurni da će Lisice postići neki gol.

Svonsi je doveo odličnog Borhu iz Eibara koji je rešetao prošle sezone, ali on neće moći da igra. Barnli nema problema sa povredama, dok za Svonsi neće igrati Tejlor i Ki.

Na Palas nemojte igrati, kao što vidimo, povređeno je dosta igrača dok je VBA manje-više kompletan.

Omanji derbi nas čeka na susretu Evertona i Totenhema. Kao što znamo, Everton je ostao bez par igrača, Stouns je otišao u Siti, dok su Lukaku i Koleman neizvesni. U odbrani su dobili pojačanje u vidu Ešlija Vilijamsa iz Svonsija koji ne može da igra, dok će Totenhem biti samo bez Muse Dembelea.

Midlsboro i Stouk će verovatno odigrati utakmicu sa malo golova, debitant u ligi ima problema sa povredama u odbrani jer neće moći da igra Ajala, kao ni Ledbiter na sredini. Stouk će biti bez Afelaja i Ajrlenda i verovatno će ići na pobedu protiv novajlija. Ako i dođu do nje, ne bi trebalo da bude visoka. Generalno, Midlsboro će se sigurno čuvati i braniti koliko može da ne bi počeli sezonu porazom.

Sautempton je savršeno odradio pripreme, skoro sve pobede zabeležili su Sveci, a Votford je prilično oslabljen povredama. Behrami je i dalje neizvestan, dok nove akvizicije Đa-Đeđe i Sukces bi tek trebalo da debituju, ali ne danas jer su povređeni.

Najinteresantniji meč dana, Siti protiv Sanderlenda. Na prvi pogled, Gvardiola ima prilično lagan debi u PL, Siti je istina bez Gundogana i Kompanija, kao i bez Sanea koji je igrao za Šalke prošle sezone. De Brujne je i dalje rovit, pa je pod znakom pitanja za ovaj meč. Povrh svega, Sanderlend je prilično oslabljen, Larson, Kirkof, Džouns i Katermol (koji su bili standardni prošle sezone) danas neće moći da igraju.

Zaključak, Siti je danas definitivno sigurica i to uz uslov da postiže barem dva gola, dok bi pobedu bez previše muke trebalo da zabeleži i Sautempton, Gracijana Pelea više nema, ali su svakako veliki favoriti.

Za klađenje, Mančester Siti – 1&2+ domaćin.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *