Prelazi dojave, istina ili laž?

Kad ukacate na pretraživaču prelazi dojave pojaviće vam se pregršt sajtova koji nude sigurne tipove, prelaze ili velike kvote. Istina je da možda neki od njih i imaju neku informaciju, ipak i sami znamo da je fudbal usnosan posao tako da se sigurno neki mečevi i nameštaju.

Evo samo u našoj ligi u prvih nekoliko kola moglose videti dosta prelaza, da li su neki od njih bili namešteni ili ne nije na nama da sudimo. Crvena Zvezda i Partizan su odigrali barem 5 mečeva sa prelazom, Zvetda u ligi, dok je Partizan u kvalifikacijama za ligu šampiona.

Većina ovih portala vam nudi prelazi dojave za 1 sms, za naknadu od dobitka (kako vam prevaranti uzimaju novac ).

prelazi dojave

 

Iskreno naše mišljenje je da retko ko ima informacije o nameštenim mečevima, i da ima zašto bi se izlagao riziku da ga uhapse tako što te informacije deli javno. Ako sagledamo relano, a ne kladioničarski, onaj koji ima dojave za tako nešto tu informaciju bi čuvao i uložio bi novac na taj meč, a ne bi delio informacije i rizikovao da kladionica zbog velikog broja uplata zatvori taj meč za klađenje.

Par članaka je napisano, ali nikada dosta. Pročitajte obavezno!

Najbolje je da se pre nego što uplatite nekome pare da bi vam dao tip prelazi dojave, dobro razmislite da li želite da te pare unapred bacite i oprostite se i od para koje ste dali nekome i para koje ćete dati kladionici. Da li ste spremni da toliko rizikujete?!

Bolje se dobro informišite o klubovima koji igraju, da li imaju izostanke, povređene igrače, suspendovane igrače. Ukoliko je gost u pitanju, npr Ruska liga, koliki put mora da prevali da bi došao da igra utakmicu. A oni koji putuju često znaju kako taj put zna da iscrpi čoveka, pa ipak i fudbaleri su samo ljudi.

Pogledajte statistiku tih timova, dešava se (često) da neki klubovi igraju tzv 3 za 3, tri boda kod kuće 0 u gostima.

Još jednom ponavljamo:

Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Obavezno pogledajte i prave savete za kladjenje!