PametnoKladjenje
Prognoze
Predlozi za danas – Frajburg i Inter

Da li će Nero-Azzuri nastaviti svoju neverovatnu 1-0 seriju i danas?

Evo prave igre za danas, možete kombinovati ove utakmice u singlu i na tiketima.

Prvi meč koji upada u oči je Frajburg u Bundesligi II, posle odličnog starta sezone Frajburg je sada vezao tri meča bez pobede, od toga dva u gostima i sigurno će uraditi sve da danas Paderborn kapitulira. Frajburg kod kuće igra dobro, na poslednjih 5 utakmica pred svojim navijačima je uvek postizao barem po dva gola.

Kvota na pobedu domaćina je solidna, kreće se oko 1,80, a vrlo je verovatna i pobeda domaćina uz 3+ jer Frajburg igra sa dosta golova.

frajburg

Drugi meč je svakako Inter – Frosinone, Inter je ove sezone prosto neverovatan i skoro sve mečeve su dobili rezultatom 1:0. Od poslednjih 13 utakmica Intera samo su dve bile 3+. Sa Fiorentinom 1:4 i Carpijem 1:2. Sve ostale su bile 0-2, a skoro sve pobede 1:0. Frosinone večeras u Milano putuje da sačuva 0-0, a Inter ne pleni igrom ni najmanje. Ali, kako bilo, prosto je nemoguće postići gol protiv njih, a oni će uvek nekako postići taj jedan. OD POSLEDNJIH 9 POBEDA INTERA U LIGI ČAK 8 JE BILO REZULTATOM 1-0.

Kvota na 0-2 je jako dobra, čak 2.30, pa definitino treba probati. Ko ne voli da rizikuje, mislimo da 0-3 gola ne može da omaši. A naravno, zašto da ne i tačan rezultat – naravno 1:0 za Inter.

 

 

Tag

Related Posts