PametnoKladjenje
Analize
Predlozi za danas

Za danas imamo jedan dobar predlog, opet Volsol u Engleskoj ligi 1. Volsolu bodovi trebaju kao zlato, dok je Svindon u velikom problemu. Tom Bredšou, najbolji strelac Volsola je bio upitan do jutros, ali će ipak igrati, a svakako će…

Za danas imamo jedan dobar predlog, opet Volsol u Engleskoj ligi 1. Volsolu bodovi trebaju kao zlato, dok je Svindon u velikom problemu.

Tom Bredšou, najbolji strelac Volsola je bio upitan do jutros, ali će ipak igrati, a svakako će doprineti svojim skorom od 15 golova do sada.

Svindon je u velikom problemu, čak trojica igrača su suspendovana od strane kluba, Jeremy Balmy (12/0 f), Drissa Traore (24/0 m), Brandon Ormonde-Ottewill (27/1 d), dok će među stativama morati da debituje treći golman Kin (koji je ove sezone samo jednom nastupio za Swindon i to u prošloj utakmici) jer su prva dvojica Tyrell Belford (8/0 drugi golman) i Lawrence Vigouroux (33/0 prvi golman) povređeni. Svindon ne zna za pobedu već 8 mečeva, a verujemo da ni večeras neće napustiti teren sa osmehom na licu.

Volsol možemo svrstati u predloge koji ne bi smeli da omanu, uzevši sve u obzir, kao i motivaciju domaćina.

Drugi meč je mnogo, mnogo teži.

Naši stari znanci, Gljivice, danas se bore za titulu. Igraju u gostima protiv Leha koji i nije baš najbolji tim na svetu, a naročito ne kao domaćin. Iako je Leh imao dan odmora više i kompletan tim na raspolaganju, nije nam jasno zašto su Gljivice toliki autsajder u ovoj utakmici. Činjenica je da im do titule fali tri boda, dok je Leh u totalnom autu i nema baš nikakve šanse ni za Evropu. U redu, daleko od toga da Gljivice igraju dobro u gostima, ali činjenica je Gljivice u gostima imaju isti broj bodova koliko ih je Leh sakupio kod kuće. Gljivice jesu domaći tim, ali je danas kvota na njih čak 4,75, a bitnih povreda nemaju. Verujemo da neće izgubiti, a dupla šansa i Viner plaćaju dosta dobro.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *