PametnoKladjenje
Prognoze
Predlozi za danas – Prvi deo

Evo i prvih tipova za danas, uskoro očekujemo i Specijalni Tip.

Evo šta izdvajamo za danas:

Caen – PSG -> PSG AH-1 @ 1,80  — Azijski hendikep -1. Ovo znači, ako PSG pobedi sa dva razlike, računa vam se kvota 1,8, ukoliko pobedi sa jedan razlike, ulog vam se vraća. Kaenu takođe večeras fale dva standardna igrača iz odbrane.

Everton – Lester -> 4+ Ako je neki meč ove sezone obećavao golove, to je definitvno ovaj. Kvota je oko 2,50, ali ne rizikujte previše. Problem je u psihologiji Lestera i engleskog uopšte, jer im je ovo jako bitan meč psihički. U Premijer ligi se užasno ceni onaj koji je prvi na tabeli za Božić, tako su im čak organizovane i kladionice. Mi verujemo da će Lester uraditi sve da to i ostvare, što donosi dodatni pritisak. Videćemo da li su igrači Lestera dovoljno pripremljeni da se nose sa pritiskom koje donosi prvo mesto u Premijer Ligi. Cela Engleska danas gleda ovaj meč. Nije loše razmisliti o igri 1&3+ koja plaća mnogo dobro, čak 3.20. Ipak, po nama, najsigurniji tip ovde je da Everton dobija ili prvo ili drugo poluvreme, za korektnu kvotu od 1,60.

PSV – Cvole -> Cvole +2 @ 1,95 — PSV je igrao kup utakmicu u toku nedelje, dok je Cvole odmarao. Takođe, igrači PSV-a su malo umorni posle naporne polusezone sezone i Lige šampiona, dok Cvole ove sezone uopšte nije tako loš. Igrajte na Azijski hendikep +2. Šta to znači, pa, ukoliko PSV pobedi ovu utakmicu sa jednim golom razlike, dobili ste opkladu, ukoliko pobedi sa 2 gola razlike, novac vam se vraća. Kvota je odlična i ne verujemo da će PSV večeras baš “ošišati” Cvole.

Troa – Monaco -> 2 @ 1,95. Gledamo tabelu i gledamo informacije u nadi da ćemo otkriti šta nije u redu sa kvotom. Monako je najbolji gost u ligi posle PSŽ-a, takođe, Monako na deobi drugog mesta u ligi u ukupnom skoru, u odličnoj formi…Troa zakucana za dno bez ijedne pobede do sada. Sve sem pobede Monaka je ovde iznenađenje, kvota je odlična 1,95.

 

Tag

Related Posts