PametnoKladjenje
Analize
Predlozi za danas, pravi specijalitet!

Jučerašnji predlozi su odlično prošli, posebno su nas obradovale Šveđanke.  Devojke iz Rozengarda su odigrale odlično, pa je prošao i predlog sa prelazom, a mogao se igrati i hendikep. Pratićemo ih sigurno, ove sezone će one sigurno odigrati jako dobro, naročito…

Jučerašnji predlozi su odlično prošli, posebno su nas obradovale Šveđanke.  Devojke iz Rozengarda su odigrale odlično, pa je prošao i predlog sa prelazom, a mogao se igrati i hendikep. Pratićemo ih sigurno, ove sezone će one sigurno odigrati jako dobro, naročito u Ligi Šampiona. One su samo produžile svoj savršeni H2H skor, a danas imamo par dobrih utakmica, doduše iz malo manje poznatih liga.

Najveću tugu donela je Malaga, u 93. minutu, ali šta da se radi, zato vam uvek govorimo, kešaut, kešaut, kešaut. Mi smo svi igrali tu dvojku na Rajo, kvota je stvarno bila odlična, čak 3,90 i verujte da smo svi kešautovali, tj. uzeli profit još u 70.-75. minutu jer su poslednjih 15 uvek “najgori”.

Danas nema previše utakmica, tako da dobre utakmice moramo tražiti u malo “nepopularnijim” ligama.

Prvi predlog je:

Ghazl El Mahallah El Ismaily

Ovde bismo igrali na goste, kvota nije senzacionalna, ali nije ni loša, Ismaili redovno dobija, plus su domaćini ove sezone stvarno katastrofalni. Zakucani su za poslednje mesto i nema dalje, dok gosti imaju priliku da dođu na drugo mesto i plasiraju se direktno u Afričku ligu šampiona. Naš tip -2 za 1.45.

Drugi predlog je iz Švajcarske:

Lausanne Wohlen – Ovde domaćin ne bi trebalo da rizikuje previše, Volenu poeni ne trebaju, tako da  je sve na njima. Kvota je oko 1,60

Nije loše ove dve utakmice spojiti u jedan dabl koji dosta dobro plaća, oko 2,30.

Uskoro stižu novi tipovi, a Mare je najzad završio sa obavezama oko sajta i aplikacija, pa će biti i predloga softvera.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *