PametnoKladjenje
Prognoze
Predlozi za danas, listovi opet padaju, Makae bez napadača

Dabl koji obećava.

Danas stvarno mršav izbor utakmica, ali mislimo da smo našli par dobrih koje se uklapaju naš profil. Posle savršene prošle nedelje, želimo da i ovu započnemo kako smo završili prošlu.

Prva utakmica je iz Američkog NHL-a, gde namučeni Toronto dočekuje zahuktalu Tampu. Munje samo sevaju u konferenciji i trenutno su (pored Anahajma) tim koji je u najboljoj formi i u Istočnoj i Zapadnoj konferenciji. Munje su sevale na šest utakmica za redom, dok su Patke iz Anahajma mirno plovile kroz čak 8 mečeva u nizu.

Tampa se bori za što bolje mesto u plejof-u, tako da danas Listove iz Toronta može spasiti samo sreća. Da stvar bude još gora, Toronto ima i velike probleme sa povredama:

Toronto : P. Parenteau (60/16 f, drugi strelac), S. Robidas (0/0 d)(neizvesni), dok sigurno neće igrati: J. Lupul (46/11 f), B. Froese (50/2 f), T. Bozak (47/10 f), J. van Riemsdyk (40/14 f), M. Michalek (0/0 f), N. Horton (0/0 f)

Tampa Bay Lightning: J. Garrison (52/4 d, neizvestan), M. Ohlund (0/0 d) i sigurno neće igrati samo J. Drouin (19/2 f) koji je suspendovan.

Stanje na tabeli govori da je Toronto ovde apsolutni autsajder i da ih može spasiti samo blistava partija nekog rukija koji bi bio ekvivalent Markusu Rašfordu iz Junajteda.

toronto

Kako stvari stoje, pobeda Tampe uključujući produžetke i penale ne bi smela da omaši za kvotu 1,60.

 

Za drugi meč se selimo u Brazil, na meč dosta anonimnih timova, gde Volta dočekuje Makae.

Na prvi pogled, nijedan od ova dva tima nisu posebno impresivni, ali Makae je svakako slabiji.

volta

Međutim, ako vam kažemo da je Makae večeras dosta oslabljen stvari se menjaju, Volti će faliti samo Bruno Barra (6/0 f) koji je suspendovan, dok je Makae bez najboljeg strelca Pipika (6/3 f) koji je suspendovan, Markinja koji je takođe suspendovan (6/0 m) i drugog napadača Bruna Luiza (6/1 f) koji je takođe uspeo da zaradi suspenziju, a pored toga im fale i Jago (1/0 m), Mario (5/0 d) i Vagner Karioka (3/0 m). Kvota na pobedu domaćina nije loša, oko 1,75, dok je Winer, tj. Draw No Bet 1,30 i sa Tampom čini prilično siguran dabl koji bi trebalo da duplira novac.

Pošto sa ovom ligom nismo previše upoznati, nećemo ni rizikovati previše, a krajnji predlog bi bio:

Toronto Maple Leafs v Tampa Bay Lightning Money Line Away Victory @ 1,60

Volta Redonda/RJ v Macaé/RJ Draw No Bet Home Victory @ 1,30

Regularne kvote bez našeg pokrivanja na nerešen ishod bi bile oko 1,80 na Tampu i 1,75 na Voltu.

Još jedna mala informacija za one koji misle da zakucaju keca na Klivlend u NBA večeras, do pisanja ovog teksta, Lebron Džejms je i dalje neizvestan, a biće to ozbiljna utakmica. A svi znamo koliko LeBron znači sa svojim prosekom od 24 poena po utakmici, tako da pažljivo, pratite vesti, ukoliko bude igrao, biće to siguran kec, ukoliko ne…pa…videćemo.

 

Tag

Related Posts