PametnoKladjenje
Prognoze
Predlozi od juče odlični, Oktopod 2/3

Odličan dan juče, Siti nije izneverio.

Juče je dan odlično počeo sa odličnim predlogom i kvotom na mlade igrače Ajaksa u Ligi Šampiona za mlade, ali igrom slučaja završio prerano jer je jedna utakmica sa našeg dabla odložena. Mančester Siti je bez problema završio posao, ali i dalje ne znamo razlog odlaganja utakmice San Martin – Alianca Lima. Gledali smo i na njihovom sajtu i pejdžu ali ne piše.

Softver je i juče bio u profitu, doduše malom, pogodivši 2/3, a neprijatno iznenađenje se opet desilo u NHL hokeju gde suvereni Kapitalsi nisu savladali Kanađane. Iako je sve išlo u prilog Vašingtonu, forma, stanje na tabeli, povrede…nekada se jednostavno desi, možda je i motivacija problem.

vašington

Da stvar bude još nerazumnija, čak je i Ovečkin igrao sinoć za Vašington, a Kanađani su imali dosta problema sa povredama i nije im branio prvi golman:

Za Vašington nisu igrali: M. Johansson i J. Beagle (36/6 f)

Montreal:  D. Desharnais (57/9 f), T. Gilbert (45/1 d), J. Petry (51/5 d), B. Flynn (55/4 f), D. Carr (19/5 f), C. Price (12/93.7% odbrana, Prvi golman)

Ali, to je sport, jednostavno se i to nekada desi, mada više mislimo da je motivacija bila u pitanju, čak iako su igrali kod kuće.

Oktopod sada stoji na skoru od 18 pogođenih i 6 promašenih prognoza što je svakako odličan skor i samo jednog dana nije bio u profitu, a dva puta je imao skor od 100%.

Related Posts