PametnoKladjenje
Optimus
Predlozi i analize za večerašnje utakmice – Optimus

Predlozi i analize za večerašnje utakmice - Optimus

Danas počinjem sa nemačkom prvom ligom gde se sastaju Herta i Hanover.

Herta se propisno obrukala prošlo kolo u gostima protiv B. Monchengladbach, i otpraćeni su kući sa 5 komada u mreži. Takvu bruku ne mogu sebi da dozvole ponovo protiv slabašnog Hanovera koji pored svega kuburi i sa povredama.

Povrede i sispenzije:

Hertha Berlin: Brooks (20/1 d), Allagui (0/0 f), Kurt (0/0 f)

Hannover: Schulz (24/2 d, pod znakom pitanja), Felipe (8/0 d), Andreasen (15/2 m), Yamaguchi (6/0 m), Benschop (9/1 f), Albornoz (18/0 d), Fossum (5/0 m), Klaus (14/1 m), Saint-Maximin (16/1 f), Hugo Almeida (7/1 f)

Herta se bori za mesto u Ligi Šampiona i trenutno je trećeplasirana ekipa i to mesto želi i da zadrži. Za vratom im dišu, upravo Monchengladbach i Leverkuzen koji zaostaju samo 3 boda. Tako da ne mogu sebi da dozvole danas još jedno iznenađenje.

Hanoveru ova utakmica nije od značaja, pošto su se davno pozdravili od prve lige, a i pri tome su u katastrofalnoj formi, sa 5 vezanih poraza, kao i 9 poraza od 10 poslednjih utakmica.

Verujem da će Herta ovaj meč rešiti u svoju korist, a kvota na domaćina je 1,50 što je poptpuno ok s obzirom na protivnika, dok prelaz iz 1 u 1 plaća odličnih 2,30 (za hrabrije). 

Sledeća utakmica je iz španske lige i ovo moram da probam iz više razloga.

Granada vs Malaga

Počeću sa povredama i suspenzijama:

Granada CF: Foulquier (20/1 d, suspendovan), Rico (22/2 m, suspendovan), Márquez (19/0 m)

Málaga CF: Charles (29/10 f, prvi strelac, suspendovan), Kameni (28/0 prvi golman), Juan Carlos (19/1 d), Boka (14/0 d)

Malaga za ovaje meč neće moći da računa na prvog golmana, dva odbrambena kao i na najboljeg napadača, tj strelca.

Takođe, Malaga teško da može da nadoknadi minus od 8 bodova da proba da zauzme 7 poziciju na tabeli koja bi im obezbedila kvalifikacije za Ligu Evrope. Sa druge strane Granada se bori za osptanak u ligi, i za sad je od linije za ispadanje deli samo jedan bod, malo je reći da im gori pod nogama!

granada

Kao što možete videti, Granada je apsolutno svaki put pobedila pobedila Malagu, pa što tako ne bi bilo i sad kad su im bodvi više nego neophodni, i kad dočekuju i malo oslabljenu ekipu Malage?

Kvota na pobedu Granade je počela da pada i sa 2,75 je pala na 2,20, dok je viner1 1,60. Ovde sve miriše da Granada neće izgubiti i da je svakako bliža pobedi nego Malaga. 

Montpellier vs Lyon

Povrede i suspenzije:

Montpellier HSC: Lasne (9/0 m), Bérigaud (17/3 f), Deplagne (22/0 d)

Lyon: Fofana (0/0 m), Kalulu (10/2 d), Morel (27/0 d)

Ono što je najbitnije je da će za Lion igrati Lakazeta koji u poslednje vreme demolira protivnike i kako stoje stvari verovatno će i večeras postići gol.

Lion igra odlično u poslednje vreme i trudi se svim silama da se domogne Lige Šampiona, da li kroz kvalifikacije ili direktno, nije bitno! Za sad im za petama dišu 3 kluba i siguran sam da su jako motivisani da ne izgube na ovom meču!

Lion na poslednjih pet mečeva je pobedio 4 i jedan remizirao, dok je Monpelje skoro pa obezbedio opstanak u ligi i mogu sebi da dozvole kiks protiv jakog Liona.

lion

Kvota na Lion je odlična 2,25, dok je viner2 više nego korektan 1,60. Sve mi govori da će ovde Lion dati sve od sebe da pobedi, a prilično sam siguran da neće izgubiti ovaj meč.

Related Posts