PametnoKladjenje
Analize
Orgryte v Degerfors – Mini predlog

Danas je stvarno “mršav” dan. Pored Totenhema gde se očekuje pobeda Pevaca u njihovoj jurnjavi za Lisicama, stvarno je izbor utakmica “tanak”. Za singl nema dovoljno sigurne utakmice. Bar ne još uvek po trenutnim informacijama. Jednostavno nema. Prva utakmica se…

Danas je stvarno “mršav” dan. Pored Totenhema gde se očekuje pobeda Pevaca u njihovoj jurnjavi za Lisicama, stvarno je izbor utakmica “tanak”. Za singl nema dovoljno sigurne utakmice. Bar ne još uvek po trenutnim informacijama. Jednostavno nema.

Prva utakmica se igra u Švedskoj i ona je, barem po nama, sigurnija od druge, koju smo mislili da analiziramo ali ipak nećemo jer prosto nemamo dovoljno podataka.

Ergrite, najstariji tim u Švedskoj, dočekuje Degefors. Oba tima nisu počela sezonu baš sjajno, mada se u ovoj utakmici Ergiteu vraća napadač Niklas Klingberg. Međutim, nije to ono najbitnije. Bitnije je to da ovaj meč Degefors igra bez 3 ključna igrača: Jonathan Azulay (2/0 d, suspended), Emil Johansson (1/0 d), Ronny Sabo (3/1 m), a neće igrati ni Lawal Ismail (0/0 m). Ergrite nema problema sa povredama, a na ruku domaćinu ide i činjenica da je trener gostiju suspendovan pa neće moći da vodi tim u ovoj utakmici. Sve u svemu, kvota ne baš senzacionalna, ali pobeda domaćina dovoljno izvesna, mada ne za preveliki ulog.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *