PametnoKladjenje
Flash vesti
Prve vesti – Prave lisice igraju danas!

13:30 Prave lisice igraju danas! Prave lije igraju danas, ali u Premijer Ligi Severa. Kao što smo i rekli, dosta ćemo pažnje obraćati na ženski fudbal, a danas Lisice iz Lefboroa dočekuju Sporting klub. Devojke iz Sportinga su daleko bolje,…

13:30 Prave lisice igraju danas!

Prave lije igraju danas, ali u Premijer Ligi Severa. Kao što smo i rekli, dosta ćemo pažnje obraćati na ženski fudbal, a danas Lisice iz Lefboroa dočekuju Sporting klub. Devojke iz Sportinga su daleko bolje, pa će ovaj meč verovatno rešiti u svoju korist bez većih problema.

Juče nije objavljivano ništa, Mare je samo dao mali predlog na Fejsbuk strani, koji je prošao. Mare je stvarno “pokidao” od kada se vratio, tu nema šta, osetilo se da ga nije bilo, a još više se oseća njegov povratak. On je to rekao, a sada, evo i mi potvrđujemo, Mare je sada neka vrsta glavnog urednika na portalu, pa će se i vama obraćati redovno.

Sada, ono što je bitno…predlozi…

Danas ima par utakmica, međutim nema baš neke koja mnogo vredi ili koja je sigurna. Ali izglednih ima. Ono što je bitno, to je da Mančester danas TEORETSKI može da završi kao četvrti na tabeli i ode u LŠ. Naravno, za to bi im trebala pobeda od 19-0 tako da to nije baš realno. Ono što je verovatno, to je da će verovatno dobiti da bi otišli na peto mesto i barem izbegli utakmicu više u Ligi Evrope, kad već moraju da je igraju. Vest Hem je to jako lepo izbegao, to učešće u LE, ali Mančester neće moći da ga izbegne. Sramota jeste, nema šta, takvo ime (namerno nismo napisali “takav tim”), a tolika bruka cele sezone. Fan Gal će sigurno napustiti MU na kraju sezone, a danas će probati da se oproste od navijača dostojno koliko je to moguće. Junajted je na Oldu igrao dosta dobro poslednjih nekoliko utakmica, jako malo golova je primio, a od poslednjih 7, tj mogućih 21 poen, uzeli su 19 poena.

Treba se paziti Sent Patrika danas. Treba se paziti “malih fikseva” u Irskoj ligi generalno. Iako su popularni (Irka Liga), naročito kada nema šta da se igra, ne zaboravite ovo: TO JE JAKO MALA LIGA, MALI KLUBOVI, SVI IGRAČI PORED FUDBALA IMAJU POSAO I VEĆINA NISU PROFESIONALCI! Stadioni su maleni, svega par hiljada ljudi. Kada cela Evropa odigra neki fiks dana, kao na primer kada smo igrali Deri, vrlo je verovatno da neće proći jer bi kladionice izgubile mnogo.

Uskoro sledi Dabl koji nam se čini odličan za danas!

P.S. Zamolili bismo vas da ne šaljete stotine poruka u inbox tipa “kada će tekma?” i slično jer neće ubrzati stvar, a nećemo ni odgovoriti jer nemamo vremena za to.

Tag

Related Posts

1 Comment

  1. Morpheus

    Pala je kvota na ovaj dabl na 1.76 (Bet365).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *