PametnoKladjenje
Flash vesti
Povrede i suspenzije

Povrede i suspenzije za danas, pogledajte kritične informacije!

Povrede i suspenzije su jako bitne prilikom odlučivanja za igru na neki tim. Ne moraju da budu presudne, ali svakako će uticati na ishod meča. Videli smo mečeve kada povrede i suspenzije obaraju kvotu i za 100%, pa opet taj tim ne dođe do pobede. To se dešava, retko, ali bi uvek trebalo obratiti pažnju o kojim timovima se radi. Na primer, danas imamo utakmicu Francuskog kupa gde Marsej dolazi bez pola odbrane:

Trélissac FC v Olympique Marseille

Trélissac FC: sorry there is no info, it will be updated.

Olympique Marseille: Zambo Anguissa (5/0 m), Ocampos (16/1 m), Mendy (16/1 d), Cabella (21/4 m), Diarra (18/1 m), Dja Djédjé (14/0 d), N’Koulou (23/0 d)

Sad, to naravno ne znači da će Trelisak dobiti ovu utakmicu jer čak i ako Marsej dolazi prepolovljen, kao što dolazi, logično je pretpostaviti da su rezervisti Marseja bolji igrači od prve postave Trelisaka koji igra u ČETVROJ Francuskoj ligi.

povrede-i-suspenzije

SVE ostale povrede i suspenzije, za sve bitnije lige, pogledajte ovde:

POVREDE I SUSPENZIJE

Trenutno su podržane sve bitnije i veće lige, uključujući i Švedsku.

Takođe, obavezno preuzmite našu aplikaciju za Android, dosta će vam pomoći u klađenju, pre svega dobrim tipovima, kao i time da ćete uvek biti u toku.

Korisnici koji imaju aplikaciju našu aplikaciju za Android – The Punter su već dobili ove informacije vezane za povrede i suspenzije, ne čekajte i preuzmite je odmah, besplatna je! Preuzmite je sa Google Play OVDE.

Takođe, ne zaboravite da pratite našu Facebook stranu za sveže informacije i komentare.

 

Tag

Related Posts