PametnoKladjenje
Analize
Poslednja provera pred EURO 2016

Poslednja provera pred EURO 2016

Czech Republic – South Korea

Prijateljska / Početak05 Jun 2016, 15:10

Ovo je poslednja pripremna utakmica reprezentacije Češke pred odlazak na EURO 2016. Ovu utakmicu domaća reprezentacija doživljava kao zagrevanje za EURO2016 i verujemo da će pred svojim navijačima želeti da ostavre pobedu i da ostave dobar ustisak. Utakmica se igra u Pragu, tako da je za očekivati da će stadion biti pun i da će domaća reprezentacija imati veliku podršku.

Poslednje dve utakmice reprezentacija Češke je pobedila, prvo slabašnu Maltu sa 6:0, a zatim i dosta tvrde Ruse sa 2:1. Poslednju pripremnu utakmicu igraju danas protiv Južne Koreje, koju je reprezentacija Španije lagano pobedila sa ubedljivih 6:1.

Reprezentacija Južne Koreje nije loša reprezentacija, daleko od toga, ali su na ovo putavanje krenuli dosta oslabljeni, odatle i ovaj debakl protiv Španije sa 6:1.

Dosta ključnih igrača je ostalo u Južnoj Koreji, kao na primer: 

Kim Seung­gyu (18/0 g), Kim Young­gwon (44/2 d), Park Joo­ho (29/0 d), Kim Chang­soo (22/0d), Kim Jin­su (22/0 d), Koh Myong­jin (3/0 m), Lee Chung­yong (72/7 m), Koo Ja­cheol (51/16 m, prvi strelac) i Lee Jeong­hyeop (14/4 f)

što je svakako veliki hendikep za njih.

Češka je po mnogim parametrima dosta bolja ekipa i ne bi trebalo da imaju nekih velikih problema da u Pragu savladaju oslabljenu reprezentaciju Južne Koreje. Naravno moguće je da će neke igrače odmarati i trener reprezentacije Češke, ali po svemu sudeći ni to ne bi trebao da bude problem za domaćina.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *