PametnoKladjenje
Analize
Portugalci danas vrlo poslovni!

Cela internet zajednica je danas sigurna u jedno. Benfika B danas dobija Freamunde. Javna tajna je da su završili posao sa Avešom koji neće pustiti Mafru danas. Iako je Mafri neophodna pobeda, Aves ih neće pustiti. Aveš takođe danas priređuje…

Cela internet zajednica je danas sigurna u jedno. Benfika B danas dobija Freamunde. Javna tajna je da su završili posao sa Avešom koji neće pustiti Mafru danas. Iako je Mafri neophodna pobeda, Aves ih neće pustiti.

Aveš takođe danas priređuje pravu feštu na stadionu, ulaz je besplatan, kao i besplatan roštilj i piće za sve. Atmosfera će biti odlična, a njihovi dobri odnosi sa Benfikom garantuju da Mafri danas neće biti lako. Ipak, nećemo se odlučiti za tu utakmicu, već za Benfiku B koja je mnogo izvesnija.

Sa druge strane, Benfika B je potpuno beskorisna u trećoj ligi i svi navijači Benfike danas dolaze na stadion. Za ovu utakmicu je danas odabran i poseban sudija, tako da sve deluje da Benfika neće izgubiti ovaj meč ni po koju cenu. Iako je većina ovde igrala keca i ovo važi za najsigurniju utakmicu u Portugalu danas, ipak ćemo se ograditi sa Draw No Bet 1 koji plaća 1,60. Dosta ljudi pominje i diskutablinog sudiju koga je “Benfika dovela” da sudi ovaj meč. Probaćemo da saznamo nešto više o tom sudiji u toku dana.

Generalno, Benfika B je za ovaj meč uzela par igrača iz prvog tima Benfike jer ne žele da svoje talente i svoju ekspozituru gurnu u treću ligu gde ne mogu da napreduju kako se od njih očekuje. A svi znamo kakve talente Benfika ima i kako posluje. Takođe, ukoliko Lekšois dobije, samo pobeda je jedina opcija za Benfiku B. Kvota je sama po sebi jako dobra i vredna rizika, oko 2,20. Draw no Bet bi morao da bude sigurna opcija.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *