PametnoKladjenje
Analize
Ponedeljak, Filde utakmica dana?

Težak kladioničarski vikend je za nama, većina favorita nije pobedila. Očekivale su se pobede Intera i PSV-a pre svega, ali se pokazalo mudro sačekati da vidimo kako će timovi kanalisati formu. Neki su potrošili velike milione, ali rezultat (i dalje)…

Težak kladioničarski vikend je za nama, većina favorita nije pobedila. Očekivale su se pobede Intera i PSV-a pre svega, ali se pokazalo mudro sačekati da vidimo kako će timovi kanalisati formu. Neki su potrošili velike milione, ali rezultat (i dalje) izostaje.

Mare je odlično pročitao Engleze u subotu, od pet predloga izneverio je samo Mančester jer nije postigao dva gola, ali Oktopod nije imao sreće. Atletiko očigledno nije ono što je bio, dok je Arsenal mnogo razočarao jer nije postigao pogodak u drugom poluvremenu. Posle 0-3 u prvom, prolazak singla izgledao je kao “mačiji kašalj”, ali su promašaji Arsenala uspeli da pokvare dan.

Danas nije baš lagan dan za klađenje, ali se izdvaja par utakmica, barem za sada.

U 13h imamo utakmicu mladih čeha, gde Sparta dočekuje Duklu. Uzevši u obzir prethodne susrete, kvota od 1,50 za pobedu Sparte na poluvremenu je odlična, čak 1,50.

Sparta Prague U21 – Dukla Praha U21 – 1 Prvo Poluvreme @ 1,50

Druga utakmica igra se u 16h, u engleskoj nižoj ligi.

Bradford Park Avenue – AFC Fylde -> DNB 2 @ 1,55

Dobra kvota na Filde, kada se pogleda trenutna forma timova. Filde je prvi, šest utakmica bez poraza, dok Bredford još uvek nema ni jednu pobedu. Nećemo čistu dvojku, mada je veoma izvesna. Draw No Bet odlično plaća, oko 1,55. Trebalo bi napomenuti da je Filde vezao već četiri pobede protiv Bredforda, kao i da nikada nije izgubio od njih. Da li je to utakmica dana? Deluje da jeste, a DNB ne bi smeo da izneveri.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *