PametnoKladjenje
Flash vesti
Vesti: Pola Rumunije nema licencu!

9:05 Goreće u Turskoj Galatasaraj i Fener večeras igraju finale kupa koje se igra na NEUTRALNOM terenu. Znači, Galata nije domaćin. Uskoro očekujemo poslednje informacije vezane za najveći turski derbi. Ne zaboravite, Galata neće moći da igra u Evropi, čak…

9:05 Goreće u Turskoj

Galatasaraj i Fener večeras igraju finale kupa koje se igra na NEUTRALNOM terenu. Znači, Galata nije domaćin. Uskoro očekujemo poslednje informacije vezane za najveći turski derbi. Ne zaboravite, Galata neće moći da igra u Evropi, čak iako osvoji kup.

8:55 Pazite se mečeva u Rumuniji

Iako po tabeli neki timovi imaju šansu da se domognu mesta u Evropi, oni to u stvari ne mogu. CSMS može da igra u Evropi, dok Kluž ne može. Kao što smo već rekli, iako su Dinamo i ASA ispred njih, oni takođe ne mogu da igraju u Evropi jer su izgubili licence. Iasi, Krajova i Botosani mogu da igraju u Evropi pa će u večerašnjem meču protiv Kluža Krajova sigurno dati sve od sebe da ne izgubi taj meč. Do kraja je ostalo još jedno kolo posle ovog, pa će sigurno biti zanimljiva borba do kraja. Činjenica da CSMS i Botosani danas igraju međusobni meč mnogo pomaže Krajovi, jer bi u slučaju pobede Krajove i nerešenog ishoda u meču CSMS-a i Botosanija praktično obezbedili svoje mesto u Evropi. Kluž večeras nema preterani motiv.

Pa zašto onda Krajova nije tip dana za tu kvotu? Jer im fali par bitnih igrača:  Dumitraş (24/1 d), Acka (24/1 d), Ivan (32/7 f, drugi strelac, pozvan u reprezentaciju), Kay (21/1 d). Krajovi večeras ne igraju tri odbrambena igrača koji su bili standardni, a Kluž je kompletan!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *