PametnoKladjenje
Flash vesti
Juče brutalno dobro! Vesti iz minuta u minut!

Juče je bilo brutalno dobro, sva tri predloga su prošla za 100%! Sundsval je prvi krenuo, ali definitivno je Austria Luštenau najviše obradovala jer je bila i najveća kvota. Lindsdals je takođe bio odličan i pobedio sa čak 7-2! Pratite…

Juče je bilo brutalno dobro, sva tri predloga su prošla za 100%!

Sundsval je prvi krenuo, ali definitivno je Austria Luštenau najviše obradovala jer je bila i najveća kvota. Lindsdals je takođe bio odličan i pobedio sa čak 7-2!

Pratite i danas vesti iz minuta u minut, juče vam se to sigurno isplatilo jer ste mogli da vidite da su i Estoril i HIFK dosta oslabljeni.

16:56 Longford večeras bez prvog golmana

Prvi golman Longforda Skiner se povredio jutros na treningu i večeras će braniti neiskusni Moloj koji ima samo 19 godina i još uvek nije branio.

14:56 Humels u Bajernu

Bajern je već odradio odličan posao u ovom prelaznom roku, posle Sančeza na Alianc Arenu stiže i Humels iz Dortmunda.

10:33 Utakmica koja miriše na sve sem na fer plej

Pazite se danas utakmice u Rumuniji, Steaua nema motiva za pobedu, kao ni domaćin. Obzirom da je to poslednje kolo u Rumuniji, vrlo je izvesno da će doći “iznenađujući” rezultat.

10:25 Mršav dan bez mnogo utakmica, ali ne znači da neće biti profitabilan

Danas mali broj utakmica, ali nam se smeši jedna dosta izgledna, odluka je i dalje u procesu.

10:22 Mančester verovatno bez Marsiala i večeras!

Mačester će verovatno biti bez Marsiala i večeras, čeka se i dalje izveštaj lekara. Za Mančester večeras definitivno neće igrati Darmian, Švajni, suspendovani Felaini i već dugo povređeni Kin i Šo. Za Vest Hem neće istrčati prvi golman Adrian, kao Dženkinson.

10:15 Poginuo igrač Klajda!

Kris Mičel je donedavno igrao za Klajd, kada je pre 4 meseca okačio kopačke o klin. Poginuo je prejkuče tako što ga je udario voz dok je prelazio prugu. Klajd danas igra bitnu utakmicu i sigurno će biti održana komemoracija.

Chris-Mitchell

Inače, Klajd je danas dosta oslabljen, ali ni gosti nisu mnogo bolji. Oba tima su barem bez 4-5 standardna igrača.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *