PametnoKladjenje
Analize
Pazite se ovog čoveka! Value Bet!

Erik Izraelson! Čovek koji bi mogao da pokvari veče! Danas je dan prilično mršav utakmicama. Ali imamo jednu Value Bet. Većina vas će večeras igrati na Geteborg protiv Hamarbija. To je logično, Hamarbi je u dubokom “kanalu”. Kvota na Geteborg logično…

Erik Izraelson! Čovek koji bi mogao da pokvari veče! Danas je dan prilično mršav utakmicama. Ali imamo jednu Value Bet.

Većina vas će večeras igrati na Geteborg protiv Hamarbija. To je logično, Hamarbi je u dubokom “kanalu”. Kvota na Geteborg logično pada, H2H skor nam takođe govori da je Geteborg ogroman favorit večeras. Pozicija na tabeli, baš sve. Nekih senzacionalnih izostanaka nema, a kvota nije baš velika.

Međutim, ako bi neko mogao da pokvari i oteža veče Geteborgu (i a onima koji se na njega klade), to je sigurno niko drugi do Erik Israelson. On je srednjak Hamarbija, ali je prvi izvođač prekida, jako često je u šansi za gol i ima odličnu završnicu.

Ove sezone je na deset utakmica postigao čak 7 golova. Odlično, zar ne? A kvota da će on večeras postići gol je takođe odlična, čak 6.20! Ko voli malo da rizikuje, ovo je definitivno Value bet jer je matematika vrlo prosta, Erik postiže gol na 70% utakmica, dok kvota govori da mu je šansa svega 16% da se to desi. Pošto je to prilično nerealno i realna kvota ne bi smela da bude veća od nekih 2,80-3,20, ovo je definitivno Value Bet.

Related Posts

2 Comments

  1. R2m444r33z

    gde moze da se igra ovaj predlog?

  2. 12345

    Hello , how I can contact with you , Mr Slajder ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *