PametnoKladjenje
Prognoze
Pazite se Bristola danas

Još danas i sutra se još igraju neke utakmice reprezentacije, tako da se najzad “otvaraju” utakmice. Danas i dalje sa fudbalom baš slabo, čak i Mare i dalje gleda, mada mu se mnogo sviđa hokej večeras. I dalje analizira izostanke…

Još danas i sutra se još igraju neke utakmice reprezentacije, tako da se najzad “otvaraju” utakmice. Danas i dalje sa fudbalom baš slabo, čak i Mare i dalje gleda, mada mu se mnogo sviđa hokej večeras. I dalje analizira izostanke koji će sigurno biti presudni noćas, tako da će on popodne odlučiti za svoju Maretingale strategiju uz pomoć Oktopoda koji će po svemu sudeći večeras imati posla.

Za Bristol Rovers se i dalje čeka poslednji fitnes test, trenutno su upitna dva igrača, dva bitna i najbolja iz sredine, Bodin i Mensel…trojica mladih su im i dalje sa repkom, dok je Sinker pokupio povredu i to je još jedan bitan igrač sredine. Ukoliko im sredina danas ne igra, tj. sva tri ključna igrača sredine, biće im jako teško.

Ipak, iz fudbala se izdavaja jedna utakmica:

Hildesheim Schilksee

Gost cele sezone nije pobedio, domaćinu su bodovi neophodni i ušao je u formu. Pobeda domaćina sa hendikepom je prilično izvesna, lepo plaća, oko 1,85 i trebalo bi da dođe.

Optimusu se danas sviđa par utakmica, pa i on i dalje razmišlja, kao i Mare.

Related Posts