Pametno kladjenje

Portal za pametno kladjenje – Pametno Kladjenje.com. Svakog dana nudimo kvalitetne predloge, proverene informacije i najbitnije vesti iz sveta sporta.

Ukoliko želite da nas nešto pitate, pošaljete neki svoj tekst ili predlog za kladjenje u želji da ga objavimo, pošaljite nam ga.

Koliko vam se puta desilo da ste se kladili na neki tim i tek onda videli da neki timovi imaju suspenzije u sastavu? Da postoji veliki broj povreda? Da je klub u finansijkoj krizi ili da su odnosi tim-trener loši? Da nekom preti otkaz? Da tim mora da nastupa pred praznim tribinama? To vam se od sada neće ponavljati, dovoljno je da redovno posećujete pametnokladjenje.com.

Kladjenje samo po sebi nije lako i u ogromnoj je zabludi svako ko to misli. Pored finansijskog aspekta tu je i taj subjektivni aspekt koji pravi granicu kod ukupnog gubitka i profita. Naravno, od presudne su i kvalitetne infomacije, kao i dobra, disciplinovana strategija.

Predlozi

Pročtajte najave mnogih fudbalskih utakmica i ostalih sportskih događaja

  • Pogledajte prognoze naših tipstera
  • Pogledajte savete i strategije
  • Budite u toku sa svim informacijama, ne propustite da znate da li neki tim ima mnogo povreda ili crvenih kartona.
  • Jedini u ponudi imamo lige koje se manje prate ali mogu biti vrlo profitabilne
  • Da biste redovno dobijali newsletter, informacjie i prognoze preko maila, morate biti registrovan clan.

Strategije i kladjenje

Predstavićemo vam i dosta strategija za kladjenje, za neke ste sigurno čuli, za neke niste, detaljno ćemo obrazložiti svaku, kao i prednosti i mane svake od njih. Takođe, upoznavaćemo vas sa klubovima, mnogo puta se dešava da je vaš novac stavljen na tim o kome baš i ne znate mnogo, a to je jedna od većih grešaka u klađenju – takozvano kladjenje na suvu statistiku. Naši predlozi sadrže sve bitne informacije o određenom timu ili utakmici, gde uzimamo u obzir i detalje kao što su vremenski uslovi, sudija koji sudi…na primer, opšte je poznato da će lošiji tim igrati mnogo bolje po lošim vremenskim uslovima i lošem terenu jer bolji tim ne može da pokaže svoje mogućnosti. Još ako je tu i sudija koji voli da pusti grublju igru, tj. da ne deli mnogo kartona…favoritu se ne piše dobro.

Android aplikacija – Pametno Kladjenje

 

Preuzmite našu Android za Pametno Kladjenje aplikaciju i budite uvek u toku, čak i kada ste u pokretu. Ili u kladionici i treba vam brz savet. Sve je potpuno besplatno. Aplikaciju možete sa GooglePlay.

Imajte u vidu da je naša aplikacija vrlo mlada i da će se razvijati svakog dana. Vredno radimo da budemo što raznovrsniji i što bolji. Ukoliko želite da komentarišete naše predloge, a veoma nam je stalo da to radite, morate biti registrovani član, registracija je takođe potpuno besplatna.

Najlakše je da (ako posedujete telefon sa Android operativnim sistemom) nas nađete u pretrazi GooglePlay-a, dovoljno je da ukucate “Pametno Klađenje“, prepoznaćete nas.