Pad kvota, Blokirane utakmice

Jako često se čuju termini pad kvota i blokirani mečevi, ali šta se stvarno krije iza svega toga!

Pad kvota

Ne retko se dešava da kad se tek naprave kvote dva tri dana prepočetka meča te kvote budu dosta veće nego pred početak utakmice. Pad kvota se dešava iz dosta razloga, mi ćemo vam nabrojati samo nekoliko:

  1. Kladionice žele da smanje rizik od gubitka (meč koji će najverovatnije da prođe)
  2. Ogromne svote novca ležu na određeni ishod na meču (kladionice žele da se zaštite od mogućeg gubitka)
  3. Mogućnost da je meč dogovoren, pa je pad kvota neminovan (kladionice žele da se zaštite od mogućeg gubitka)
  4. “Navlačenje” igrača da uplaćuju na tu utakmicu a ta utakmica je dogovorena, ali naravno da manja kvota ne prođe (kladionica puni sopstvenu kasu

Na osnovu ovih navedenih razloga zbog kojim može da se dogodi pad kvota, jasno je da pad kvota na meču ne znači da će taj meč i doći, ali svakako ga treba uzeti u razmatranje i negde shodno ličnom nahođenju odlučiti da li da se taj meč odigra na tiketu ili ga zaobići.

pad kvota

http://mideastposts.com/

Blokirane utakmice

Blokirane utakmice su najpopularnije kod kladionica, što i nije čudno. Čim je neka utakmica blokirana, svi očekuju da se tu nešto gadno “zakuvava”, što nije daleko od istine.

Blokirane utakmice mogu biti iz dva najpopularnija razloga:

  1. Prvi razlog je da je utakmica stvarno dogovorena i da će se desiti nešto iznenađujuće
  2. Drugi razlog koji i nije tako redak ćemo morati malo opširnije da opišemo…

Kladionice imaju interni dogovor, naravno sve one sarađuju kad je zarada u pitanju, njihova saradnja se prekida kad je u pitanju formiranje najboljih kvota kako bi privukli mušterije da se kod njih klade. Interni dogovor kladionica se zasniva na sledećem.

Napravi se hajka oko nekog meča kako je namešten, blokiraju ga sve kladioničarske kuće osim jedne ili dve. Naravno igrači kad čuju da je ta utakmica dozvoljena za igru u tim kladionicama pohrle da je i odigraju u njima. Međutim ta utakmica nije blokirana utakmica bez razloga, uglavnom je to prelaz, koji se neće dogoditi. Na taj način kladionica zgrće ogromne pare, i tako s vremena na vreme se opet plasira nova blokirana utakmica ali sad je puštaju druge kladioničarske kuće.

Blokirane utakmice su uvek lutrija, može da se desi da je razlg bio da je stvarno nameštena ili da su se kladionice dogovorile, tako da je naš iskren savet da sa ovakvim mečevima uvek budete oprezni.

Još jednom napominjemo: Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

By | 2017-08-16T11:53:23+00:00 September 5th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment