PametnoKladjenje
Prognoze
Ozzy tips

Pozdrav svima, ja sam novi član PK tima, Ozzy, živim u Australiji i volim dosta egzotične lige i utakmice. Najavili su da ću prognozirati Aziju, uglavnom odbojku, Australiju, a i sve egzotične sportove. Dosta dobro poznajem i sportove u Francuskoj.…

Pozdrav svima, ja sam novi član PK tima, Ozzy, živim u Australiji i volim dosta egzotične lige i utakmice. Najavili su da ću prognozirati Aziju, uglavnom odbojku, Australiju, a i sve egzotične sportove. Dosta dobro poznajem i sportove u Francuskoj. Volim veće kvote i veći rizik. Nekima će tipovi delovati malo čudno, ali hajde da vidimo šta imamo danas.

  1. Francuska Top-14 / Početak19 Mar 2016, 14:30 – Utakmica: Montpellier Herault – Racing 92 – domaćin sigurno dobija ovu utakmicu. Hrabriji neka probaju hendikep – 9,5 @ 1,84.
  2. Meksiko – Club Amerika v Club Leon. Kvota na Leon 4,20? Nelogično, Amerika ima mnogo povreda, a iz nekog razloga na njih kvota pada. Definitivno vredno rizika na dvojku, naročito Viner ili dupla šansa
  3. Fra – St. Etjen favorit? Pa pola tima im fali. A Monpeljeu trebaju bodovi. Viner 2, odlična kvota.
  4. Eng Lig 1: Bury ne može biti favorit proti Šruzberija, ne bi trebalo, isto im fali mnogo igrača. Viner 2, tj. Viner na goste.
  5. Irska: Sligo kod kuće. Harps je u velikim problemima, verujem da Sligo ovo dobija večeras.

Da zaključim, od gore navedenih, meni su najsigurniji Ragbi FR, tj. Montpellier i Sligo. Ostali nisu toliko već je kvota dosta nerealna, ali verujem da će bar dve od te tri utakmice proći.

Nadam se da sam pomogao. Pozdrav i srećno svima.

Related Posts