PametnoKladjenje
Analize
Ozzy Tips – Viljareal i Rasing za novac

Pozdrav svima, već smo se jednom sreli, prošlo je par utakmica, par nije, mada moje bitno pravilo je da ne igram glavne lige. Da vam iznesem sada svoje mišljenje i par bitnih susreta koji će biti aktuelni večeras i sutra.…

Pozdrav svima, već smo se jednom sreli, prošlo je par utakmica, par nije, mada moje bitno pravilo je da ne igram glavne lige. Da vam iznesem sada svoje mišljenje i par bitnih susreta koji će biti aktuelni večeras i sutra.

U Australijskom prvenstvu sutra uveče (kod vas sutra ujutru) Melburn Siti dočekuje Adelaide u velikom derbiju. Krajnji ishod je prilično neizvestan, to je veliki derbi i iskreno očekujem golove. Tri plus deluje prilično logično obzirom na to da oba tima igraju baš ofanzivno. Kvota na 3+ nije baš sjajna, ali šta je tu je. Realna je. Australijska liga sama po sebi donosi mnogo golova, a kada ovakva dva tima igraju, sigurno će ih biti. GG i 3+ takođe bi trebalo da bude prilično realno.

Noćas se igra Kopa Libertadores, u ova dva meča sam dosta siguran. Bolivar je dobar tim, ali noćas silazi sa planine od 4000 metara (tim je iz La Paza) i gostuje Boki i neumoljivom Tevezu. Očekujem da će Tevez ovde postići gol, kvota je mnogo bolja nego na pobedu domaćina, a više je nego izvesno. Ovde je samo pitanje razlike, tako da predlažem da se veže u dabl sa još jedim mečom koji po meni ne bi smeo da omane – Rasing v Deportivo Kali. Deportivo stiže u Argentinu bez pet ključnih igrača i ne vidim kako mogu da izbegnu poraz. I sa njima bi izgubili, a kamoli bez dva najbolja strelca: Rafael Santos Borré (5/4 f, Najbolji strelac), Harold Preciado (5/3 f drugi najbolji strelac), Miguel Godoy (4/0 m), Felipe Banguero (8/0 d), John Lozano (5/1 d). Kvota na Rasing je 1,40, može da se veže sa Bokom u dablu, ali ja očekujem i Rasingovu pobedu sa hendikepom.

Dalje, izdvojio bih utakmicu islandskog kupa, Filkir – Rejkjavik. U poslednjih 10 međusobnih susreta Rejkjavik je pobedio na svih 10 i ne verujem da će sutra biti drugačije. Kvota na Rejkjavik je 2,30, tako je i Draw No Bet dobra opcija, stvarno ne očekujem da će Rejkjavik izgubiti.

Još jedna dvojka, ovog puta u Iranskoj ligi, AHV koji je već ispao iz lige dočekuje Kuzestan koji se bori za titulu i prvo mesto gde mu fali jedan bod. AHV ove sezone ima samo dve pobede i verujem da će ovde doći dvojka bez mnogo problema.

U Irskoj Kork dočekuje Veksford, do sada u međusobnim susretima Kork ima 11 pobeda, a Veksford samo dve. Prilično sam siguran da će Kork rešiti i ovaj meč u svoju korist.

Večeras smatram da Viljareal neće omanuti protiv Sparte. Obezbedili su mesto u Ligi Šampiona kroz domaće takmičenje, tako da će se večeras zabavljati protiv Sparte bez pritiska. Pobeda Viljareala je po meni skoro sigurna, koliko to može biti, a vrlo je izvesno da pobediti sa hendikepom.

Od ostalih utakmica, nemam hrabrosti da igram na Šahtjor, ali mislim da je Braga daleko od favorita u ovom meču i da kladionice tu greše. Čudi me kvota na 3+ za meč Dortmunda i Liverpula, očekivao sam manje od 1,75 uzevši u obzir igre obe ekipe, naročito Dortmunda, tako da je po meni to isto vredno odigrati, očekivao sam kvotu 1,55.

Ono što je najbitnije, DABL koji će po meni sigurno doneti novac večeras je Viljareal 1 i Rasing 1. Kvota je oko 2,15, tako da je pristojna prilika za dupliranje novca i to ću sigurno i sam odigrati večeras. 

Related Posts