PametnoKladjenje
Prognoze
Ozzy tip – Džumhur pred pobedom

Jako interesantan meč sutra uveče, tj. sutra ujutru po vašem vremenu, gde se sastaju Has i Džumhur. Džumhur je jako talentovan teniser, u odličnoj je formi, prosto je “uleteo” u TOP 100 na ATP listi senzacionalnim pobedama protiv Nadala i…

Jako interesantan meč sutra uveče, tj. sutra ujutru po vašem vremenu, gde se sastaju Has i Džumhur. Džumhur je jako talentovan teniser, u odličnoj je formi, prosto je “uleteo” u TOP 100 na ATP listi senzacionalnim pobedama protiv Nadala i Kukuškina u Majamiju. To je bilo na tvrdoj podlozi, a sada ide na svoju omiljenu – šljaku. Već je pobedio Karuza i Fabijana čistim strejtovima u setovima i čini se da sutra ujutru sigurno neće stati.

Has je u velikim problemima, trener mu je uhapšen pre dve nedelje i osumljičen za ubistvo “biznismena” Koena Everinka. Prema dosadašnjoj istrazi, motiv za ubistvo je kockarski dug jer je Haseov trener imao ogroman dug zbog kockanja. Prema Pokernews-u, Haseov trener ne samo da je veliki kockar, već i jako loš poker igrač na velike uloge, pa mu je to došlo glave. Has je doputovao u Monte Karlo samo sa fizioterapeutom i izjavio je da nije baš skoncentrisan na igru. Takođe, rekao je da nije trenirao već dve nedelje, nije odigrao takmičarski meč već mesec dana i da se oseća loše zbog svega što se dešava, ali da će probati da igra turnire. Džumhur bi trebalo da reši ovaj meč u svoju korist i pored svega ovog, a pošto Has ima dodatni “teret” na glavi, verujem u sigurnu pobedu Džumhura za kvotu 1,65.

Tag

Related Posts