PametnoKladjenje
Prognoze
Ozzy tip – Kopa Libertadores

Ozzy je prošle nedelje odlično gađao Copa Libertadores, fantastično prognozirao i konačne ishode i strelce. Taj članak možete pogledati ovde, to je bilo prošlog četvrtka kada je pogodio i dabl. Ako hoćete, možemo voditi i njegovu statistiku, samo je problem…

Ozzy je prošle nedelje odlično gađao Copa Libertadores, fantastično prognozirao i konačne ishode i strelce. Taj članak možete pogledati ovde, to je bilo prošlog četvrtka kada je pogodio i dabl. Ako hoćete, možemo voditi i njegovu statistiku, samo je problem u tome što on analizira dosta parova, ali su mu informacije, složićete se, jako dobre.

Odlično je prognozirao i tenis juče, tj. danas, Džumhur je bez problema “ošišao” Hasa sa 2-0, to možete videti ovde.

Pozvali smo Ozija i danas, igra se Kopa Libertadores, rekao nam je par zanimljivih stvari. Večeras Strongest gostuje Trulijanosu i svi očekuju dvojku jer je Strongestu pobeda neophodna. Mada, mora se uzeti u obzir dve stvari. Strongest opasno dobro igra kod kuće jer su iz La Paza i igraju na 4000 metara. Trulijanos praktično igra u džungli, na 650m nadmorske visine, a danas će u njihovom gradu Valeri biti 34 stepena i vlažnost vazduha čak 98%. To nikako, ali nikako ne može da odgovara timu koji silazi sa planine od 4000 metara. Druga bitna stvar je da je Strongest očajan gost u Kopa Libertadores, od 25 utakmica u gostima izgubili su čak 22, dok su pobedili samo jednu. Ozi kaže da takav tim ne može da bude favorit večeras, a kvota na domaćina je čak 3,20. Uzevši sve u obzir, Viner (Draw no Bet) na domaćina plaća odlično. Takođe, Ozi napominje da Strongestu večeras neće igrati najbolji igrač Čumakero (31/9). Iako će igrati Pablo Eskobar (jeste, tako se zove), on nije njihov najbolji igrač, on je dosta star i lenj.

Opet, Ozi se ipak ne odlučuje za tu utakmicu jer Strongestu očajnički trebaju bodovi i sigurno će se truditi svim silama da ne izgubi. Njemu se mnogo više sviđa igra Argentinaca u Kopa Libertadores koji su stvarno suvereni kod kuće, a prošlog četvrtka ih je odlično pročitao. Zato je danas njegov tip ipak Atletiko Hurakan kod kuće protiv Penjarola. Hurakanu mnogo treba pobeda, mnogo su bolji tim, Penjarol je najgori u grupi sa samo jednim bodom. Pošto Ozi očekuje pobedu Hurakana, ali mu kvota za čistu pobedu nekako mala (1,60) odlučio se kao i mi sinoć za Sutton, Azijski Hendikep -1. Kvota je odlična, oko 2,10. Azijski Hendikep -1 se razlikuje od običnog hendikepa po tome što će vam se ulog vratiti ukoliko vaš tim pobedi sa samo jednim golom razlike.

Tag

Related Posts