PametnoKladjenje
Analize
Ozzy analiza! Ne propustite, kvota 1,80!

Pozdrav svima, vreme je da ovaj vikend malo “poguramo”. Danas jedan jako zanimljiv meč u Rimu, radi se naravno o tenisu i to dublu. Kvota je ovde dosta iznenađujuća, barem za mene. Čak 1,80 na “goste” (formalno goste, naravno) koji…

Pozdrav svima, vreme je da ovaj vikend malo “poguramo”. Danas jedan jako zanimljiv meč u Rimu, radi se naravno o tenisu i to dublu. Kvota je ovde dosta iznenađujuća, barem za mene. Čak 1,80 na “goste” (formalno goste, naravno) koji su mnogo bolji od svojih protivnika nego što to kvota pokazuje.

V. Pospisil/J. Sock – P. Cuevas/M. Granollers

Pospisil i Sok nemaju baš neke prevelike sreće, naročito u poslednje vreme i posebno na sporoj podlozi. A ova u Rimu je dosta spora. Njihova taktika sa jakim servama neće upaliti danas jer pored toga što je podloga dosta spora, Kueva i Granolers su odlični sa “povratnim” loptama. Sastajali su se ranije ove godine, u januaru, na tvrdoj podlozi u Australiji. Tada su zbog brzine terena Pospisil i Sok bili još veći favoriti, ali su ih Kuevas i Granolers “ošišali” sa 6-2 i 6-1. Verujem da će i danas biti tako.

Naravno, nijedan meč nije siguran, ali ovde (po meni) Kuevas i Granolers imaju mnogo veću prednost nego što to kvota kaže. Realna kvota je negde oko 1,40 ili 1,35 za pobedu gostiju, tako da kvotu od 1,80 definitivno moram da iskoristim.

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *